Bataie intr-un autobuz, in Ploiesti. Motivul este incredibil

14 Dec 2017 10:34
Bataie intr-un autobuz, in Ploiesti. Motivul este incredibil
În cursul nopții de miercuri, 13.12.2017, în jurul orei 22.30, un echipaj aparţinând Poliţiei Locale Ploieşti, care desfășura activități specifice de patrulare în zona centrală a municipiului, a fost sesizat de către conducătorul unui autobuz al S.C. Transport Călători Express S.A., ce oprise în stația Coreco Hale și circula pe traseul 30 dinspre Hipodrom spre bulevardul Republicii, despre faptul că doi bărbați se bat în mijlocul de transport în comun.
Polițiștii locali au procedat la coborârea din autobuz a celor doi indivizi, precum și a unei femei care îi însoțea. Persoanele în cauză, identificate ca fiind A.Liliac, de 38 ani, Ș. Mannix, de 43 ani și M. Mihaela, de 32 ani, se certau din cauza unei sume de bani.
Din relatările celor implicați în conflict a rezultat că unul dintre indivizi a sustras portofelul din buzunarul unui bărbat aflat în stația T.C.E. Coreco Sud, ulterior apărând neînțelegeri cu privire la banii găsiți în acesta.
În urma controlului corporal, în buzunarul din spate al pantalonilor, asupra lui A. Liliac s-a găsit potofelul în care se afla o carte de identitate și un permis de conducere aparținând păgubitului, precum și suma de 255,4 lei.
Polițiștii locali au predat suspectul și bunurile sustrase lucrătorilor Secției nr. 4 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, polițiștii locali l-au identificat și pe bărbatul păgubit, ce se afla în zona magazinului BIG, fiind condus și el la secția de poliție.
foto, caracter ilustrativ: Ph-online

COMENTARII

64x64

CART PLOIESTI VEST {MITICA APOSTOL }

TAIATE DEGETELE HOTILOR !

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000