Bogdan Toader îl provoacă public la dezbatere pe candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova

22 Sep 2020 11:36
Bogdan Toader îl provoacă public la dezbatere pe candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova
La comanda PSD Filiala Prahova/CUI MF: 21200019/
Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, candidat al Alianței pentru Prahova la conducerea administrației județene, l-a provocat public la dezbatere pe candidatul PNL la aceeași funcție.
Bogdan Toader: "Accept invitația la DEZBATEREA propusă de Marius Visarion, la postul de televiziune Ploiești TV, și îl invit și pe Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, să participe!
Suntem invitați să ne prezentăm strategia și proiectele pentru dezvoltarea județului Prahova, într-o confruntare de idei și argumente! Pentru că este în joc viitorul județului Prahova pe următorii patru ani, prahovenii trebuie să aibă toate informațiile cu privire la strategia fiecăruia dintre noi, pentru a putea decide cine merită, cu adevărat, votul pe 27 septembrie.
Așadar, domnule Dumitrescu, aștept să comunicați public dacă acceptați invitația la această DEZBATERE!
În anul 2020, la nivelul unuia dintre cele mai importante județe ale României, așa cum este Prahova, din respect pentru cetățeni, este obligatoriu să existe o dezbatere între principalii candidați!".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677