Boxerul George Dumitrescu, din nou campion naţional de seniori la categoria „63 kg”!

10 Feb 2020 09:31
Boxerul George Dumitrescu, din nou campion naţional de seniori la categoria „63 kg”!
Comunicat de presa CSM Ploiesti: Boxerul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, George Dumitrescu, a reuşit, pentru al doilea an consecutiv, să devină campion naţional la categoria „63 kg”, după ce şi-a spulberat toţi adversarii întâlniţi în cadrul competiţiei organizate în această săptămână, la Iaşi. Sportivul pregătit de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea a trecut în primele două meciuri de reprezentanţii Piteştiului şi Clujului, pentru ca, în finala de astăzi, să-l învingă prin decizie unanimă pe boxerul de la SCM Bacău, Vasile Suciu. S-a repetat, astfel, istoria de anul trecut, când George Dumitrescu trecea la fel de clar, în ultimul act, de sportivul moldovean.
„Am arătat, din nou, că producem campioni, iar de data aceasta a contat foarte mult şi pregătirea centralizată pe care am făcut-o, în această iarnă, la Cornu. Fraţii Dumitrescu (nota autorului – fratele lui George, Iulian, este campion naţional de tineret la „69 kg”) duc mai departe tradiţia campionilor propuşi de boxul ploieştean şi, cred eu, ar merita mai multă atenţie din partea tuturor celor implicaţi. Nu ştiu câţi campioni naţionali la nivel de seniori produce oraşul nostru, aşa că astfel de performanţe ar merita mai multă atenţie din partea autorităţilor şi, implicit, a clubului”, ne-a declarat maestrul emerit Titi Tudor.
Pentru că tot veni vorba despre reputatul tehnician, trebuie spus că la Iaşi s-a ţinut şi Adunarea Generală a Federaţiei Române de Box, prilej cu care Titi Tudor a obţinut un nou mandat ca membru în Biroul Federal al forului ce va fi condus, în continuare, de Vasile Cîtea. De remarcat ar fi că Titi Tudor şi Adrian Lăcătuş sunt singurii membri ai Biroului Federal care s-au menţinut pe poziţii, ceilalţi 5 fiind schimbaţi cu prilejul scrutinului din această săptămână.
Revenind la George Dumitrescu, acesta a obţinut şi dreptul de a participa la cele două turnee europene de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, primul fiind programat la Londra, în perioada 13-24 martie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
https://youtu.be/sRwoexMXbvE
https://youtu.be/sRwoexMXbvE videoclip
Mai bine le scoateti voucherele si asa le da pe munca de la privat Si ati nenorocit turismu cu ele .. Toti ciobanii si samantarii ..taranii au ajuns la hotel de 4 stele sa faca ciorba in camera si figuri pe burta goala .. Hoteluri unde venea lume buna nu saracii pe gratis
Merita mult mai mult decat o mașină dar sa.speram ca este un început
Curs valutar
EUR Euro 4.8026 0.0192
USD Dolarul SUA 4.4462 0.0155
GBP Lira sterlina 5.7406 0.0332
CHF Francul elvetian 4.5258 0.0180
XAU Gramul de aur 233.5122 4.0854