Campania "Pentru Tine!" vine cu o nouă propunere de implicare!

12 Nov 2018 09:03
Campania "Pentru Tine!" vine cu o nouă propunere de implicare!
Cu pași mai mici, cu resurse mai puține, plecăm la drum și-n, acest an, cu aceeași dorință puternică de a aduce un dram de mai bine și de speranță pentru cei pe care viața îi încearcă mai puternic decât pe noi.
Fiecare campanie "Pentru Tine!" are specificul ei. Anul acesta venim cu propunerea să îi cunoașteți personal pe cei cărora le donați și să vă implicați direct în povestea lor. Nu avem spațiu de depozitare, așa cum se întâmpla în anii trecuți, pentru că n-am solicitat, dar și pentru că vrem să schimbăm un pic atitudinea celui care donează. Poate așa, nu vom mai avea de-a face cu hainele rupte, murdare, ponosite, pe care noi le găseam la sortat…Oare știți cât de umilitor este pentru un om și așa suferind, și așa aflat într-un moment dificil al vieții, să primească niște cârpe?! Oare de așa ceva duce lipsă omul respectiv?! Sau copilului lui credeți că o jucărie stricată îi lipsea?! Categori, NU! Și nu au ajuns astfel de lucruri pentru că atunci când am făcut trierea le-am aruncat.
Ne dorim, totodată, prin interacțiunea directă cu oamenii pe care îi vom și-i veți cunoaște, în această campanie, să simțiți emoția și bucuria dăruirii din ceea ce aveți și din ceea ce sunteți. Sunt unice, puternice și extrem de frumoase!
Prin urmare, pașii campaniei de Crăciun "Pentru Tine!" 2018 sunt următorii:
- Identificarea de cazuri noi, din PRAHOVA (așteptăm ponturile voastre), de oameni care trec printr-un impas, de copii cu rezultate bune și foarte bune la învățătură și/sau în activitățile sportive din centre de plasament sau familii sărace, de bătrâni singuri și neputincioși etc. Și de data aceasta precizăm că nu îi facem "vedete" și-i ajutăm pe puturoși.
- Cazurile vor fi prezentate și, totodată, menționate nevoile primordiale ale celor vizați și modul în care cei care empatizează cu acești oameni, cu poveștile lor, îi pot ajuta
- Vom ține legătura atât cu "beneficiarii", cât și donatorii astfel încât să avem o bună gestionare a ajutoarelor și să putem prezenta, în permanență, de ce mai este nevoie
- Pentru că în ultima vreme am avut o "avalanșă" de membri noi din afara județului, dar și a țării, venim cu o propunere și pentru domniile lor. În cazul în care vor dori să coopereze pentru unul sau mai multe dintre cazurile noastre, atunci ne vom auzi, vom vorbi în privat ca să găsim soluțiile cele mai bune

Avem deja două cazuri în această nouă campanie, poveștile le-ați citit deja, însă este necesară implicarea noastră pe termen lung. Am avut și ne dorim să avem, în continuare, cazuri duse la bun sfârșit!
1. Familia ȘOLDAN, din Melicești (comuna Telega), a cărei casă a ars luna trecută și pentru care Sărbătorile din acest an vor fi oriunde, numai acasă NU!
http://promovamprahova.ro/un-incendiu-a-lasat-pe-drumuri-trei-generatii-ale-familiei-soldan-din-melicesti/
2. MARIA PĂDURE, o fetiță de 9 ani, din Nistorești, născută într-o "carcasă" plină de probleme și pentru care, fiecare lună înseamnă internare și fiecare nou an vine cu una sau chiar doi intervenții chirurgicale. De asemenea, povestea în cadrul campaniei de Crăciun de anul trecut. http://promovamprahova.ro/pentru-maria-padure-8-ani-din-nistoresti-viata-este-o-lupta-cu-sabia-deasupra-capului/
A beneficiat, între timp, de un căruț adaptat nevoilor ei, însă familia se confruntă în continuare cu grave probleme financiare. Maria este dependentă de scutece (în prezent, poartă numărul 6), dar și de lapte praf. Iar lipsurile nu se opresc aici. Pentru detalii, o puteți contacta pe Liza Pădure, mama Mariei, pe contul său de facebook: https://www.facebook.com/liza.padure

text Lili Maxim Minculescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677