Când se deschide și cum arată noul parc din Băicoi, zona Blocuri - GALERIE FOTO

17 Jun 2020 14:47
Primăria orașului Băicoi a amenajat în zona Blocuri din localitate un parc modern destinat atât copiilor cat și adulților. Lucrările s-au desfășurat pe o perioadă de trei luni, fiind întârziate din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Parcul, intitulat “Bucuria Copiilor”, se întinde pe o suprafață de 1600 m² și este situat lângă grădinița din zonă, într-un spațiu de care mulți părinți se plângeau. Noul parc este împărțit pe trei zone: una pentru odihnă și recreere, cu băncuțe și spații verzi, una de joacă pentru copii cu locuri amenjate pentru două categorii de vârstă, cu leagăne, tobogane, balansoare, corpul de cățărat etc și încă o zonă de recreere pentru adulți cu aparate de fitness și masă de tenis. Toate materialele sunt de calitate. În spațiile de joacă pentru copii pe jos se află tartan turnat multicolor. Parcul beneficiază și de multă verdeață, fiind plantați și mai mulți tuia, dar și tei care vor înflori primăvara. Investiția se ridică la 650.000 lei și a fost făcută din bugetul local.
Noul parc din Băicoi, din zona Blocuri, se va deschide sâmbătă, 20 iunie, după ce vineri se va face o nouă dezinfecție în zonă.

(În fotografiile alăturate puteți vedea și cum arăta zona înainte!)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Am gasit aplicatia in care este activ numai orasul Timisoara. Descrierea aplicatiei este in limba romana insa meiurile aplicatiei in ebraica banuiesc. Eu nu ma pot descurca sa instalaez aceasta aplicatie.
Curs valutar
EUR Euro 4.8725 -0.0018
USD Dolarul SUA 3.9845 -0.0255
GBP Lira sterlina 5.6427 -0.0287
CHF Francul elvetian 4.4025 -0.0196
XAU Gramul de aur 229.6421 -3.4448