Când se deschide și cum arată noul parc din Băicoi, zona Blocuri - GALERIE FOTO

17 Jun 2020 14:47
Primăria orașului Băicoi a amenajat în zona Blocuri din localitate un parc modern destinat atât copiilor cat și adulților. Lucrările s-au desfășurat pe o perioadă de trei luni, fiind întârziate din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Parcul, intitulat "Bucuria Copiilor", se întinde pe o suprafață de 1600 m² și este situat lângă grădinița din zonă, într-un spațiu de care mulți părinți se plângeau. Noul parc este împărțit pe trei zone: una pentru odihnă și recreere, cu băncuțe și spații verzi, una de joacă pentru copii cu locuri amenjate pentru două categorii de vârstă, cu leagăne, tobogane, balansoare, corpul de cățărat etc și încă o zonă de recreere pentru adulți cu aparate de fitness și masă de tenis. Toate materialele sunt de calitate. În spațiile de joacă pentru copii pe jos se află tartan turnat multicolor. Parcul beneficiază și de multă verdeață, fiind plantați și mai mulți tuia, dar și tei care vor înflori primăvara. Investiția se ridică la 650.000 lei și a fost făcută din bugetul local.
Noul parc din Băicoi, din zona Blocuri, se va deschide sâmbătă, 20 iunie, după ce vineri se va face o nouă dezinfecție în zonă.

(În fotografiile alăturate puteți vedea și cum arăta zona înainte!)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677