Când se va aprinde iluminatul de sărbători în Ploiești/Pregătirile sunt în toi

27 Oct 2020 17:21
Aprinderea iluminatului ornamental festiv, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în Ploiești va avea loc în seara zilei de 1 decembrie, luminițele urmând să funcționeze până pe data de 10 ianuarie, iar demontarea instalațiilor de iluminat ornamental se va face până la sfârșitul lunii februarie 2021.
Potrivit RASP Ploiești, pentru perioada sărbătorilor de iarnă în Ploiești sunt în curs de montare instalații pentru iluminatul ornamental festiv în 32 de zone ale municipiului: în parcuri (zona prefectură, Nichita Stănescu, Toma Socolescu, Mihai Viteazul, Aurora Vest, rond Catedrală, parc Casa Sindicatelor, parcul Tineretului), axa Nord Sud a orașului, pe străzi principale cum ar fi șoseaua Nordului și Vestului, Strada Cantacuzino, Domnișori, Andrei Mureșanu, Democrației, Mihai Bravu, Gheorghe Doja, pasajele pietonale, Fântâna 1 Decembrie de la Gara de Sud, în sensul giratoriu de la Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul. Totodată vor fi montate în parcul Municipal Vest figurine 3D, figurine 2D și plase.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634