Casa Regala: Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată

15 Dec 2017 17:48
Casa Regala: Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată
Principesa Moștenitoare Margareta s-a întors în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai.
Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția aseară, la reședința privată a Majestății Sale‬.
"Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței", transmite Casa Regala.
În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale.
foto: Familia Regala

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
TAIATE DEGETELE HOTILOR !
DUMNEZEU ,SA IL ODIHNEASCA !
particip
Salariile si drepturile banesti de la TCE ,au fost primite ,nu de asta au facut asa zisa greva spontana care a fost coapta de mult ci datoriile TCE , iar populatia din MITICA APOSTOL a fost nevoita sa mearga la servici pe jos intarziind la serviciu cu toate ca majoritatea au abonamente cel mai scump ,iar copii au lipsit de la scoala ptr ca le a fost frica la parinti ca sa duca copii pe jos neavand nicio trecere ptr pietoni ca sa tranverseze CENTURA DE VEST in siguranta ca sa nu fie omorati de autoturisme si tiruri
DEMITEREA LUI YOHANIS !
Curs valutar
EUR Euro 4.6346 0.0014
USD Dolarul SUA 3.9285 0.0100
GBP Lira sterlina 5.2711 0.0040
CHF Francul elvetian 3.9729 0.0087
XAU Gramul de aur 158.8245 0.5663