Catalina BOZIANU, presedinte PMP-Prahova: Dincolo de amaraciunea neindeplinirii pragului electoral la nivel national, pentru noi, rezultatul obtinut în Prahova reprezinta o reconfirmare a faptului ca, in Prahova, avem o baza electorala solida

11 Dec 2020 17:51
Catalina BOZIANU, presedinte PMP-Prahova:   Dincolo de amaraciunea neindeplinirii pragului electoral la nivel national, pentru noi, rezultatul obtinut în Prahova reprezinta o reconfirmare a faptului ca, in Prahova, avem o baza electorala solida
Catalina Bozianu, presedintele Organizatiei Prahova a Partidului Miscarea Populara a transmis urmatorul un mesaj de multumire alegatorilor dupa aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.

„Le mulțumim prahovenilor care au încredere în echipa PMP și care au exprimat-o prin vot. Le mulțumim și celor care au avut alte opțiuni.
Dincolo de amărăciunea neîndeplinirii pragului electoral la nivel național, pentru noi, rezultatul obținut în Prahova reprezintă o reconfirmare a faptului că, în județul nostru, avem o bază electorală solidă, construită în timp, prin muncă susținută, prin deschidere și sinceritate, prin fapte, nu prin vorbe.
De aceea, vom continua să ne facem datoria față de prahoveni prin consilierii noștri locali și județeni, așa cum ne-am angajat la alegerile locale din luna septembrie. Vom rămâne aceeași echipă aflată la dispoziția oamenilor, mereu alături de ei, mereu pregătită să se bată pentru ei.
Adică, prahoveni ca tine, care țin cu tine”, a transmis Catalina Bozianu, presedinte PMP Prahova.
In Prahova, PMP a obtinut la Senat 11701 voturi, adica 6,17%, iar la Camera Deputatilor 9655 voturi, adica 5,07%

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767