Cătălina Bozianu, realeasă în funcția de președinte al PMP Prahova. Alegerile au avut loc în prezența lui Traian Băsescu, președintele partidului la nivel național – VIDEO/FOTO

11 Nov 2017 18:04
Partidul Mișcarea Populară Prahova a organizat astăzi alegeri pentru structura de conducere a formațiunii politice. La eveniment a participat și Traian Băsescu, președinte PMP, Robert Turcescu și Eugen Tomac, vice-președinti ai partidului. În urma alegerilor, în funcția de președinte PMP Prahova a fost realeasă Cătălina Bozianu care este și deputat.
“În calitatea mea de candidat la președinția fialialei Prahova, am datoria să vă spun sincer ceea ce ne așteaptă pe noi, popularii prahoveni, dacă veți considera că merit un nou mandat. Ne așteaptă o luptă grea, o luptă mult mai grea decât cele purtate până acum și spun că este mult mai grea pentru că de data aceasta obiectivul nostru este să devenim cel mai important partid din Prahova la viitoarele alegeri locale. Să câștigăm primării, în primul rând Ploieștiul și Câmpina, și să ne dobândim prin votul oamenilor dreptul de ne pune cu adevărat bunele intenții, cinstea și priceperea în slujba lor, în fruntea administrației locale din Prahova”, a declarat Cătălina Bozianu în discursul ținut astăzi.
Cătălina Bozianu este absolventă a Academiei de Studii Economice București, este căsătorită și are doi copii.

“Sunt în acest partid de când s-a înființat. Am pus și pun suflet în această echipă și împreună cu această echipă. Asemeni multor colegi petrec de multe ori în această echipă mai mult decât cu propria familie, sunt onorată să fac parte din echipajul comandantului de cursă lungă Traian Băsăsescu și vreau să contribui cu tot ceea ce îmi stă în puteri la aducerea navei România pe o mare liniștită din furtun pe care o străbate acum. Vreau ca băiatul meu, Alexandru, și fata mea, Andrada, să traiască alături de toți copiii noștri într-o țară de care să fie mândri și pentru că mama lor s-a luptat pentru ea”, a adăugat Cătălina Bozianu.

„Organizația de Prahova este o excelentă organizație și o organizație în care chiar se face politică și care prin comportamentul ei a reușit să atragă atâția oameni noi în politică, dar și oameni care au mai făcut politică și care s-au îndreptat către o soluție credibilă. Eu doresc succes noii echipe”, a declarat Traian Băsescu, președintele PMP.
In cadrul alegerilor de astăzi de la PMP Prahova au fost și 15 vicepreşedinţi, un secretar general şi nouă secretari executivi, pentru această filială.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767