Cătălina Bozianu, realeasă în funcția de președinte al PMP Prahova. Alegerile au avut loc în prezența lui Traian Băsescu, președintele partidului la nivel național – VIDEO/FOTO

11 Nov 2017 18:04
Partidul Mișcarea Populară Prahova a organizat astăzi alegeri pentru structura de conducere a formațiunii politice. La eveniment a participat și Traian Băsescu, președinte PMP, Robert Turcescu și Eugen Tomac, vice-președinti ai partidului. În urma alegerilor, în funcția de președinte PMP Prahova a fost realeasă Cătălina Bozianu care este și deputat.
“În calitatea mea de candidat la președinția fialialei Prahova, am datoria să vă spun sincer ceea ce ne așteaptă pe noi, popularii prahoveni, dacă veți considera că merit un nou mandat. Ne așteaptă o luptă grea, o luptă mult mai grea decât cele purtate până acum și spun că este mult mai grea pentru că de data aceasta obiectivul nostru este să devenim cel mai important partid din Prahova la viitoarele alegeri locale. Să câștigăm primării, în primul rând Ploieștiul și Câmpina, și să ne dobândim prin votul oamenilor dreptul de ne pune cu adevărat bunele intenții, cinstea și priceperea în slujba lor, în fruntea administrației locale din Prahova”, a declarat Cătălina Bozianu în discursul ținut astăzi.
Cătălina Bozianu este absolventă a Academiei de Studii Economice București, este căsătorită și are doi copii.

“Sunt în acest partid de când s-a înființat. Am pus și pun suflet în această echipă și împreună cu această echipă. Asemeni multor colegi petrec de multe ori în această echipă mai mult decât cu propria familie, sunt onorată să fac parte din echipajul comandantului de cursă lungă Traian Băsăsescu și vreau să contribui cu tot ceea ce îmi stă în puteri la aducerea navei România pe o mare liniștită din furtun pe care o străbate acum. Vreau ca băiatul meu, Alexandru, și fata mea, Andrada, să traiască alături de toți copiii noștri într-o țară de care să fie mândri și pentru că mama lor s-a luptat pentru ea”, a adăugat Cătălina Bozianu.

„Organizația de Prahova este o excelentă organizație și o organizație în care chiar se face politică și care prin comportamentul ei a reușit să atragă atâția oameni noi în politică, dar și oameni care au mai făcut politică și care s-au îndreptat către o soluție credibilă. Eu doresc succes noii echipe”, a declarat Traian Băsescu, președintele PMP.
In cadrul alegerilor de astăzi de la PMP Prahova au fost și 15 vicepreşedinţi, un secretar general şi nouă secretari executivi, pentru această filială.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923