Cati politisti vor actiona, de Paste, in Prahova

05 Apr 2018 15:37
Cati politisti vor actiona, de Paste, in Prahova
Peste 300 de polițiști vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

Astfel, în perioada 6 - 9 aprilie a.c., 306 polițiști vor acționa, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcașurilor de cult sau de desfășurare a manifestărilor publice.

În fiecare zi, 128 de patrule de siguranță publică, dintre care 4 pedestre și 124 auto, vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În perioada menționată, sunt preconizate manifestări religioase, cultural " artistice și sportive de amploare.

Pe drumurile naționale vor fi prezenți, zilnic, 48 de polițiști rutieri, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi 7 aparate radar, inclusiv dispozitiv True Cam.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677