Ce dotări pentru instituțiile din prima linie în lupta cu noul coronavirus au ajuns în Prahova! - VIDEO

27 Mar 2020 11:08
Ce dotări pentru instituțiile din prima linie în lupta cu noul coronavirus au ajuns în Prahova! - VIDEO
În județul Prahova au ajuns aseară 1.380 de combinezoane de protecție, 50 de litri de dezinfectant de nivel înalt a suprafețelor și instrumentarului și un set de filtre pentru camerele de izolare de transport cu presiune negativă, anunta ISU Prahova pe pagina sa oficiala de facebook.
Conform reprezentantilor ISU PH, "echipamentele de protecție au ajuns la personalul din județ, medical și non-medical, care asigură asistență medicală de specialitate, primul ajutor și transportul în faza prespitalicească, transferul interclinic, respectiv transportul pe traseele stabilite până la centrele de carantină a pacienților suspecți ori confirmați.

Echipamentele au fost aduse ieri dimineață cu o aeronavă NATO din Coreea de Sud iar în cursul acestei zile va începe distribuirea, în funcție de nevoi, către personalul medical din Ministerul Sănătății și echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne.

Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și I.G.S.U. având în vedere contagiozitatea extrem de înaltă a virusului COVID " 19 care nu poate fi ținută sub control în lipsa acestora"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677