Cine este noul director interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești. Acesta este totodata si consilier personal al lui Volosevici

22 Jan 2021 10:39
Cine este noul director interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești. Acesta este totodata si consilier personal al lui Volosevici
COMUNICAT DE PRESĂ

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, are, începând de astăzi, un nou consilier pe probleme de sănătate la nivelul municipiului Ploiești, dr. Sîmpălean Dan Ștefan.
Totodată, edilul șef Andrei Liviu Volosevici a dispus numirea dr. Sîmpălean Dan Ștefan în funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești, până la scoaterea la concurs a acestui post.
Astfel, vineri, 29 ianuarie a.c., noul director își va începe activitatea la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unitate medicală aflată în administrarea autorității publice locale.
Dr. Sîmpălean Dan Ștefan a fost manager al Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia din București și al Spitalului Clinic Județean Mureș.
"Alegerea noului manager al Spitalului de Pediatrie Ploiești are la bază competența și experiența în domeniul managerial, doctorul Sîmpălean Dan Ștefan având specializare în domeniul managementului serviciilor de sănătate.
Dr. Sîmpălean este și consilierul meu pe probleme de sănătate. Îmi doresc la nivelul Spitalului de Pediatrie Ploiești realizarea unor proiecte viabile și eficiente, care să asigure dezvoltarea acestui domeniu de interes la nivel local. Este nevoie ca împreună cu toți angajații Spitalului de Pediatrie Ploiești să se realizeze permanent îmbunătățirea serviciilor medicale și de îngrijire a pacienților, implicit a serviciilor de urgență, modernizarea echipamentelor de specialitate, la nivelul acestui spital, precum și menținerea unei comunicări profesioniste cu pacienții și familiile acestora.
Îi doresc succes în această activitate noului manager al Spitalului de Pediatrie Ploiești și îi asigur pe angajații unității medicale de sprijinul administrației locale în viitoarele proiecte de dezvoltare și modernizare" a declarat pe acest subiect primarul Andrei Liviu Volosevici.
DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677