Colinde pentru deținuții Penitenciarului Ploiești

19 Dec 2017 15:51
Marți 19 decembrie 2017, la sediul Penitenciarului Ploieşti, în incinta secţiilor de deţinere, un grup format din șapte studenţi, membri ai Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, filiala Ploieşti, însoţiţi de părintele Anton Savelovici, preot la Parohia “Maica Precista” Ploieşti au susţinut un recital de colinde specifice sărbătorilor de iarnă.
Tot în această zi, cei unsprezece membrii ai Coralei "Sfântul Mare Mucenic Mina" din partea Protopopiatului Sloboziei și Călărașilor, însoţiţi de preotul Marian Pătârlăgeanul, protoiereul Protoieriei Feteşti, au susţinut un concert de colinde de Crăciun, atât la capela Penitenciarului Ploiești cât și pe secțiile de deținere, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor,
În perioada premergătoare Naşterii Domnului Iisus Hristos, sentimentele frumoase de recunoștință și comuniune se răsfrâng în cei care dăruiesc, implicarea comunității în reintegrarea celor care au comis infracțiuni fiind salutară și necesară.
Primirea colindătorilor face parte din acțiunile întreprinse la nivelul Penitenciarului Ploieşti, prin intermediul Serviciului de Educație și de Asistență Psihosocială alături de slujbe religioase, de activități caritabile, de acțiuni desfășurate în comun cu asociații religioase, de spectacole și chiar de vizite în comunitate, astfel încât bucuria Crăciunului să fie prezentă și pentru cei privați de libertate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063