Colocviu istoric, la Casa de Cultura Baicoi

14 Aug 2018 20:12
La Casa de Cultura Baicoi a avut loc astazi colocviul istoric "25 APRILIE 1919". La eveniment au participat elevi din ciclul primar al Scolii Gimnaziale Tintea, coordonati de profesoara de istorie Nicoleta Buzoiu, care au primit informatii despre semnificatia acestei zile. Cei mici au vizionat trei videoclipuri in care le-au fost prezentate cazuri de interventie ale Curtii Martiale. Elevii si-au notat principalele evenimente prezentate in videoclipuri si au raspuns la intrebari pe baza acestora.
Aceasta activitate face parte din proiectul de parteneriat educational intitulat "EVENIMENTE CU SEMNIFICATIE NATIONALA" avand ca scop familiarizarea elevilor cu trecutul mai apropiat sau mai indepartat al localitatii natale, utilizand mijloace adecvate varstei acestora precum si propunerea unui traseu de invatare in care elevii fac cunostinta cu trecutul prin diversificarea activitatilor de invatare.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587