Competiție de tenis de masă între locuitorii orașului Băicoi. Află cine a câștigat ediția de anul acesta a concursului "Paleta fermecată"! - GALERIE FOTO

30 Oct 2017 11:04
O nouă ediție a competiției "Paleta fermecată" a avut loc recent la Băicoi. Vorbim despre un concurs de tenis de masă organizat de Biroul Cultură, Bibliotecă Sport al Primăriei orașului Băicoi și care a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție. Dacă până acum în concurs s-au întrecut copii cu vârste curpinse între 8 și 16 ani, ediția de anul acesta s-a adresat adulților cu vârsta minimă 30 de ani. În concurs au intrat 16 jucători. La finalul meciurilor, clasamentul a arătat astfel:
locul I - Bogdan Nistor din cartierul Țintea
locul II - Codruț Lipcan din cartierul Țintea
locul III - Iulian Radu din cartierul Țintea
Câștigătorii au fost premiați cu certificate de participare și premii speciale din partea primarului Marius Constantin.
Organizatori intenționează ca ediția de anul viitor să se desfășoare în cartierul Liliești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063