Comuna Gorgota, printre localitatile cu cele mai multe proiecte finantate prin AFIR din Prahova. Ce spune presedintele Consiliului Judetean Prahova despre atragerea fondurilor europene " VIDEO

24 Apr 2018 11:52
Comuna Gorgota, printre localitatile cu cele mai multe proiecte finantate prin AFIR din Prahova. Ce spune presedintele Consiliului Judetean Prahova despre atragerea fondurilor europene " VIDEO
Programul Operational Regional 2014 " 2020 nu a fost atractiv pentru localitatile prahovene. Doar 7 primarii si Consiliul Judetean au atras fonduri europene prin programul respectiv. Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, ne explica in interviul de mai sus care sunt cauzele acestei situatii. Presedintele CJ mentioneaza insa ca judetul Prahova sta mai bine la capitolul fonduri atrase prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). In topul localitatilor cu cele mai multe proiecte eligibile se afla comuna Gorgota care a reusit sa atraga o finantare nerambursabila de aproximativ 3.500.000 de euro de la organismele europene pentru un numar de 4 proiecte. Acestea presupun dezvoltarea și modernizarea localitatii. Cei mai mulți bani au fost obtinuti pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în satele Potigrafu, Fânari, Gorgota, Poienarii Apostoli și Crivina. Următorul proiect de amploare finanțat din fonduri europene derulat de comuna Gorgota vizează modernizarea infrastructurii rutiere locale. Primăria Gorgota a mai obținut finanțare europeană pentru alte două proiecte. Este vorba, în primul rând, despre lucrările de consolidare și modernizare la Căminul Cultural Potigrafu si pentru construcția unei grădinițe cu program prelungit.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677