COMUNICAT PRIVIND EXERCITAREA DREPTULUI DE VOT PRIN INTERMEDIUL URNEI SPECIALE PENTRU PERSOANELE AFLATE ÎN CARANTINĂ SAU ÎN IZOLARE LA DOMICILIU

04 Dec 2020 14:28
COMUNICAT PRIVIND EXERCITAREA DREPTULUI DE VOT PRIN INTERMEDIUL URNEI SPECIALE PENTRU PERSOANELE AFLATE ÎN CARANTINĂ SAU ÎN IZOLARE LA DOMICILIU
Cetățeanul cu drept de vot aflat în carantină la domiciliu, în locația declarată ori într-un spațiu special desemnat de către autoritățile competente, conform Legii nr. 136/2020 și Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1309/2020, poate vota prin intermediul urnei speciale dacă depune o cerere în acest sens și copia deciziei de carantină, emisă de direcția de sănătate publică județeană.
Cetățeanul cu drept de vot aflat în izolare la domiciliu, în locația declarată ori într-un spațiu special desemnat de către autoritățile competente, conform Legii nr. 136/2020 și Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1309/2020, poate vota prin intermediul urnei speciale dacă depune o cerere în acest sens și copia unuia dintre următoarele documente:
a) biletul de externare din unitatea sanitară care confirmă diagnosticul și indicația
de izolare;
b) decizia de izolare emisă de direcția de sănătate publică județeană/a
municipiului București;
c) rezultatul testării COVID-19 RT-PCR (pozitiv) din ultimele 14 zile.
Cererea de vot prin intermediul urnei speciale se depune la secția de votare cea mai apropiată de imobilul unde se solicită deplasarea echipei formate la nivelul biroului electoral al secției de votare.
Cererea de vot prin intermediul urnei speciale poate fi depusă prin intermediul oricărei persoane, trebuie să fie datată și semnată olograf de către alegătorul care solicită urna specială și cuprinde, în mod obligatoriu: numele, prenumele, codul numeric personal, domiciliul sau reședința, conform mențiunilor din actul de identitate ori dovada de reședință, după caz, adresa imobilului unde se solicită deplasarea echipei formate, seria și numărul actului de identitate, precum și numărul de telefon.
Cererile de vot prin intermediul urnei speciale formulate de alegătorii indicați pot fi depuse la biroul electoral al secției de votare cel mai târziu în preziua votării - 5 decembrie 2020, între orele 18.00-20.00, dar și la Biroul Electoral de Circumscripție nr.31 Prahova, până la data de 4 decembrie 2020.
Cetățenii cu drept de vot aflați în carantină sau în izolare la domiciliu, cărora
nu li s-au eliberat documentele prevăzute enumerate mai sus, pot transmite, prin orice
mijloace, până la data de 4 decembrie 2020, Biroului Electoral de Circumscripție nr.31 Prahova, cereri
privind emiterea documentelor necesare exercitării votului prin intermediul urnei speciale,
conform modelului prevăzut în anexa la Decizia nr.40/2020, republicată, a Biroului Electoral Central.
Biroul electoral de circumscripție asigură transmiterea, de îndată, către direcția de sănătate publică județeană, a listei persoanelor care au transmis asemenea cereri, în vederea luării măsurilor necesare pentru emiterea urgentă a documentelor necesare exercitării dreptului de vot prin intermediul urnei speciale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677