Concert Cineacordeon, la Teatrul „Toma Caragiu”

19 Apr 2018 11:35
Concert Cineacordeon, la Teatrul „Toma Caragiu”
Teatrul „Toma Caragiu” va invita sambata, 5 mai, de la ora 19.00, in sala Teatrului, la concertul Cineacordeon. De la filmul mut, la... musical, un proiect ce poarta semnatura lui Emy Dragoi, artistul recunoscut drept „Regele jazz-ului la acordeon”.
In cadrul unui spectacol complex, publicul este invitat sa ia parte la o calatorie muzicala ce incepe in epoca filmului mut si a emblematicului actor Charlie Chaplin si ajunge la acordurile unor partituri din celebre creatii cinematografice moderne.
Pe parcursul a 60 de minute, imagini cinematografice se vor derula sub privirile spectatorilor, transportandu-i intr-un univers in care se vor delecta cu teme din filme internationale celebre, precum Casablanca, Un homme et une femme, dar si din pelicule romanesti (Ciuleandra, Pistruiatul, Maria Mirabela).
Incursiunii muzicale initiata de interpretul si compozitorul Emy Dragoi i se va alatura si cunoscuta actrita Medeea Marinescu, invitat special al spectacolului, una dintre cele mai apreciate actrite de teatru si film de la ora actuala, si unul dintre copiii-minune ai filmului romanesc din anii ’80.
Biletele se pot achizitiona de la Agentia de Bilete a Teatrului sau online, accesand link-ul https://ove.ro/cineacordeon. Pretul unui bilet este de 50 lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237