Concert Cineacordeon, la Teatrul "Toma Caragiu"

19 Apr 2018 11:35
Concert Cineacordeon, la Teatrul "Toma Caragiu"
Teatrul "Toma Caragiu" va invita sambata, 5 mai, de la ora 19.00, in sala Teatrului, la concertul Cineacordeon. De la filmul mut, la... musical, un proiect ce poarta semnatura lui Emy Dragoi, artistul recunoscut drept "Regele jazz-ului la acordeon".
In cadrul unui spectacol complex, publicul este invitat sa ia parte la o calatorie muzicala ce incepe in epoca filmului mut si a emblematicului actor Charlie Chaplin si ajunge la acordurile unor partituri din celebre creatii cinematografice moderne.
Pe parcursul a 60 de minute, imagini cinematografice se vor derula sub privirile spectatorilor, transportandu-i intr-un univers in care se vor delecta cu teme din filme internationale celebre, precum Casablanca, Un homme et une femme, dar si din pelicule romanesti (Ciuleandra, Pistruiatul, Maria Mirabela).
Incursiunii muzicale initiata de interpretul si compozitorul Emy Dragoi i se va alatura si cunoscuta actrita Medeea Marinescu, invitat special al spectacolului, una dintre cele mai apreciate actrite de teatru si film de la ora actuala, si unul dintre copiii-minune ai filmului romanesc din anii ’80.
Biletele se pot achizitiona de la Agentia de Bilete a Teatrului sau online, accesand link-ul https://ove.ro/cineacordeon. Pretul unui bilet este de 50 lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677