CONCURS DE FILME DE SCURT METRAJ „STUDENT LIFE” organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti

20 Sep 2021 09:08
CONCURS DE FILME DE SCURT METRAJ „STUDENT LIFE” organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti
Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, organizează prima ediție a CONCURSULUI DE FILME DE SCURTMETRAJ „STUDENT LIFE”, eveniment ce se va derula exclusiv online pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, în perioada 27 – 30 septembrie 2021.
Scopul proiectului este sprijinirea creativității artistice a studenților și tinerilor, stimularea spiritului competitiv al acestora, descoperirea, susținerea, lansarea și promovarea tinerelor talente.
Concursul are ca temă viața studențească, acțiunea scurtmetrajelor urmând să prezinte diferite aspecte/situații/probleme din viața tinerilor.
Vor participa: Teatrul Studențesc „PODUL” (Casa de Cultură a Studenților București), Trupa „ROBERTTO” (Casa de Cultură a Studenților Pitești), „3D CREATIVE” (Casa de Cultură a Studenților Sibiu), „ĂIA 4” și „IRIS” (Casa de Cultură a Studenților Ploiești).

PROGRAMUL CONCURSULUI DE FILME DE SCURTMETRAJ „STUDENT LIFE”:

•​LUNI, 27 SEPTEMBRIE 2021, ORA 20.00: Concursul de filme de scurtmetraj;
•​JOI, 30 SEPTEMBRIE 2021, ORA 20.00: Festivitatea de premiere a Concursului de
de Filme de Scurtmetraj „STUDENT LIFE”.

​ Având în vedere bunele relaţii de colaborare, vă rugăm să ne sprijiniţi prin promovarea evenimentului.
Pentru mediatizarea partenerilor mass-media, vă rugăm să ne confirmaţi implicarea dumneavoastră până la data de 20 septembrie 2021, ora 16.00, pe adresa de e-mail: ccs.ploiesti@mts.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677