Consiliul Judetean Prahova vrea sa obtina fonduri europene pentru modernizarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești

15 Nov 2018 00:28
Consiliul Judetean Prahova vrea sa obtina fonduri europene pentru modernizarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești
Consiliul Județean Prahova a depus recent proiectul cu titlul „Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești” în vederea finanțării în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 8, Operațiunea A – Ambulatorii. Valoare totală a acestuia este de 11.093.302,17 lei, valoare cu TVA. Prin acest proiect se propune modernizarea şi dotarea spațiului existent al Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești. La finalul implementării vor fi asigurate condiții optime și de calitate în desfășurarea activităților medicale oferite pacienților, rezultatul vizat fiind reducerea timpului pentru diagnosticare și tratament ca urmare a dotării cu echipamente și instrumentar la standarde europene.
Îmbunătățirea nivelului de sănătate al populației la nivelul județului Prahova nu se poate realiza decât prin asigurarea unor servicii medicale de bună calitate. Acest proiect face parte din cele 11 proiecte pregătite şi depuse spre finanţare în cadrul perioadei de programare 2007-2020 de către Consiliul Judeţean Prahova, prin Direcţia Proiecte cu Finanţare Externă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6590 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.1340 -0.0129
GBP Lira sterlina 5.3404 -0.0075
CHF Francul elvetian 4.0924 -0.0087
XAU Gramul de aur 159.4922 -0.1656