Consiliul National al PMP, la Sinaia. Ce a declarat președintele de onoare al partidului, Traian Băsescu - VIDEO

07 Dec 2018 18:09
Consiliul Național al Partidului Miscarea Populara (PMP) avut loc, astăzi, la Sinaia. La eveniment au fost prezenți președintele și vicepreședintele partidului, respectiv Eugen Tomac și Cătălina Bozianu, cea care este și președinte PMP Prahova. Invitat la consiliu a fost și președintele de onoare al formațiunii politice, Traian Băsescu. La întrunire s-au discutat mai multe puncte, printre care proiectul pensiilor speciale, alegerile europarlamentare, dar și chestiuni ce țin de partid.
Traian Basescu a participat la discuțiile legate de viitoarele alegeri europarlamentare și le-a sugerat celor din partid, fără să nominalizeze pe nimeni, că cei care vor fi puși pe liste trebuie să fie “oameni care să se facă înțeleși într-o limbă străină și să cunoască funcționarea Uniunii Europene”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933