Consiliul National al PMP, la Sinaia. Ce a declarat președintele de onoare al partidului, Traian Băsescu - VIDEO

07 Dec 2018 18:09
Consiliul Național al Partidului Miscarea Populara (PMP) avut loc, astăzi, la Sinaia. La eveniment au fost prezenți președintele și vicepreședintele partidului, respectiv Eugen Tomac și Cătălina Bozianu, cea care este și președinte PMP Prahova. Invitat la consiliu a fost și președintele de onoare al formațiunii politice, Traian Băsescu. La întrunire s-au discutat mai multe puncte, printre care proiectul pensiilor speciale, alegerile europarlamentare, dar și chestiuni ce țin de partid.
Traian Basescu a participat la discuțiile legate de viitoarele alegeri europarlamentare și le-a sugerat celor din partid, fără să nominalizeze pe nimeni, că cei care vor fi puși pe liste trebuie să fie “oameni care să se facă înțeleși într-o limbă străină și să cunoască funcționarea Uniunii Europene”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cand se afisaza rezultatele
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
Curs valutar
EUR Euro 4.7564 0.0026
USD Dolarul SUA 4.2005 -0.0008
GBP Lira sterlina 5.5575 0.0231
CHF Francul elvetian 4.2296 0.0012
XAU Gramul de aur 177.5598 -0.3347