Continuă șirul raziilor în obor și cartierul Bereasca

11 Dec 2017 10:20
Continuă  șirul raziilor  în obor și cartierul Bereasca
Polițiștii Secției 1 Ploiești au continuat acțiunile de verificare a comercianților din zona Oborului și a cartierului Bereasca. Au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de 4.600 de lei și au fost confiscate țigarete, alcool, parfumuri precum și alte bunuri. Au fost întocmite și 2 dosare penale.

La data de 9.12.2017, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Politie au desfășurat o acțiune în zona Oborului și a cartierului Bereasca, pentru verificarea legalității actelor de comerț.

Astfel, în intervalul 8-12, polițiștii au acționat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun şi alcool dar și a altor nereguli.

Au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.600 lei.

Totodată, polițiștii au dispus confiscarea unor bunuri, în valoare de 4 400 lei, care erau comercializate fără îndeplinirea condițiilor legale.

EXEMPLE:
1.Polițiștii au depistat pe strada Trandafirilor o femeie, care deţinea 200 de ţigarete, fără a îndeplini condiţiile legale. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Codului Vamal, bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

2.Totodată, trei bărbați au fost depistati în Oborul Ploiești, în timp ce ofereau spre vânzare 100 litri alcool, fără a deține documente necesare în acest sens.
Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-le ridicate în vederea confiscării cantitățile de alcool oferite spre vânzare.

3.Un alt bărbat a fost depistat în aceeași zonă, oferind spre vânzare covoare persane de diferite mărimi și culori, fără a deţine documente necesare în acest sens. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-i ridicate în vederea confiscării bunurile oferite spre vânzare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176