Continuă șirul raziilor în obor și cartierul Bereasca

11 Dec 2017 10:20
Continuă  șirul raziilor  în obor și cartierul Bereasca
Polițiștii Secției 1 Ploiești au continuat acțiunile de verificare a comercianților din zona Oborului și a cartierului Bereasca. Au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de 4.600 de lei și au fost confiscate țigarete, alcool, parfumuri precum și alte bunuri. Au fost întocmite și 2 dosare penale.

La data de 9.12.2017, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Politie au desfășurat o acțiune în zona Oborului și a cartierului Bereasca, pentru verificarea legalității actelor de comerț.

Astfel, în intervalul 8-12, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun și alcool dar și a altor nereguli.

Au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.600 lei.

Totodată, polițiștii au dispus confiscarea unor bunuri, în valoare de 4 400 lei, care erau comercializate fără îndeplinirea condițiilor legale.

EXEMPLE:
1.Polițiștii au depistat pe strada Trandafirilor o femeie, care deținea 200 de țigarete, fără a îndeplini condițiile legale. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Codului Vamal, bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

2.Totodată, trei bărbați au fost depistati în Oborul Ploiești, în timp ce ofereau spre vânzare 100 litri alcool, fără a deține documente necesare în acest sens.
Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-le ridicate în vederea confiscării cantitățile de alcool oferite spre vânzare.

3.Un alt bărbat a fost depistat în aceeași zonă, oferind spre vânzare covoare persane de diferite mărimi și culori, fără a deține documente necesare în acest sens. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-i ridicate în vederea confiscării bunurile oferite spre vânzare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677