CSM Ploiesti - Gimnastica Ritmica: performanta cu sacrificii. Sportivi plecati la Jocuri Olimpice cu obiecte imprumutate

28 Dec 2018 10:43
CSM Ploiesti - Gimnastica Ritmica: performanta cu sacrificii. Sportivi plecati la Jocuri Olimpice cu obiecte imprumutate
Reprezentantii sectiei de Gimnastica Ritmica din cadrul CSM Ploiesti au ales sa astearna cateva cuvinte despre ce a insemnat activitatea sportivilor in anul care tocmai se incheie. Si, dincolo de performanta, sacrificii, putem citi "durerea" celor pe care ii aplaudam cand este intonat Imnul Romaniei.

"Ne dorim un 2019 mai bun insa, chiar si numai pentru a mentine performantele la care am ajuns, este nevoie de mai multa intelegere din partea decidentilor! Am incheiat un an in care nu am avut niciun supliment de efort, nu s-a achizitionat niciun echipament de reprezentare si niciun obiect de concurs in afara a trei cercuri... Denisa Stoian a plecat la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos-Aires cu un bat de panglica imprumutat! Indemnizatii pe sponci penru gimnaste iar pentru antrenori, ioc! Niciun cantonament de pregatire, nu mai zic de vreunul de relaxare... Sunt sectii la CSM Ploiesti care se bucura de sprijinul mai multor cluburi - sportivii avand dubla legitimare, sectia de gimnastica ritmica este singura din judet! Desigur, la aceste sectii antrenorii sunt remunerati de ambele cluburi", scrie pe pagina de Facebook CSM Ploiesti - Gimnastica Ritmica.
Sportivele au parte de antrenamente grele. Numai asa se poate ajunge la performanta.
"Ne luptam sa insuflam copiilor dragostea pentru sport de la varste foarte fragede - pregatirea la gimnastica ritmica incepe de la 4 ani iar conditiile in care se pregatesc bebelusele sunt de cosmar... Nu mai zic de conitiile in care se antreneaza sportivele de Lot National aflate in pregatire la club, intr-un vacarm infernal... Privim ca spre Hristos la domnul viceprimar Cristian Ganea care a inteles situatia noastra si speram sa avem un loc de antrenament numai pentru noi! Nepasarea a distrus sectia de ritmica de la Clubul Sportiv Scolar - una cu performante remarcabile - nu a invatat nimeni nicio lectie din aceasta "intamplare"? Nu emitem pretentii nejustificate, am ajuns, in cei zece ani de existenta, la performante notabile cu gimnaste antrenate de noi, nu aduse de la alte cluburi si reprezentam un singur club si un singur oras, Ploiestiul, cel in care am ales sa traim si sa muncim pentru a-i ridica prestigiul", mai scrie sursa citata.
Sectia de gimnastica ritmica a CSM Ploiesti nu are doar grupa de initiere si junioare, asa cum apare in documentele clubului, ci are doua grupe de initiere - copii de 4-5 si 6-7 ani, categoria Mica Gimnasta (6-8 ani) Junioare Mici (9-10 ani), Prejunioare (11-12 ani), Junioare (13-15 ani) si Senioare!
foto CSM Ploiesti - Gimnastica Ritmica/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cand se afisaza rezultatele
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
Curs valutar
EUR Euro 4.7564 0.0026
USD Dolarul SUA 4.2005 -0.0008
GBP Lira sterlina 5.5575 0.0231
CHF Francul elvetian 4.2296 0.0012
XAU Gramul de aur 177.5598 -0.3347