Cum se antrenează sportivii secției de judo a CSM Ploiești

08 May 2020 11:44
Cum se antrenează sportivii secției de judo a CSM Ploiești
Sportivii secției de judo a Clubului Sportiv Municipal Ploiești se antrenează, și ei, în această perioadă, pe cont propriu, urmând recomandările pe care le primesc din partea antrenorilor. Obiectivele de pregătire au fost modificate de această perioadă de întrerupere a activității competiționale, staff-ul tehnic alegând să insiste asupra pregătirii fizice generale și specifice, vizând creșterea și dezvoltarea forței, rezistenței, vitezei, mobilității și a îndemânării generale.

Sportivii s-au dotat cu diverse materiale și echipamente de antrenament de bază " gantere, bare olimpice, discuri, benzi elastice -, iar unii, mai norocoși în special datorită spațiului de care dispun, beneficiază și de saltele de judo sau benzi de alergare. Ca mod de lucru, antrenorii secției le transmit sportivilor programul de pregătire, cu ora de începere, dozajul, numărul de exerciții, de serii, de repetări ori durata anumitor exerciții, precum și durata pauzelor ori intensitatea de lucru. În unele cazuri, antrenamentele sunt urmărite online de tehnicieni, dar există și varianta ca sportivii să-și înregistreze ședințele de pregătire și să le transmită antrenorilor, spre vizionare.

Nu în ultimul rând, tehnicienii poartă discuții cu elevii lor pe tema alimentației " greutatea fiind un "detaliu" important la judo -, dar și discuții de ordin psihologic, nu puțini fiind sportivii care resimt, în această perioadă de izolare, absența antrenamentelor comune, alături de colegi.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677