Cum vor circula pe 25 octombrie mijloacele de tranport public in comun din Ploiesti, in contextul manifestarilor organizate de Ziua Armatei Romane

22 Oct 2020 16:54
Cum vor circula pe 25 octombrie mijloacele de tranport public in comun din Ploiesti, in contextul manifestarilor organizate de Ziua Armatei Romane
Comunicat de presa: În atenția călătorilor cu mijloacele de transport în comun din Ploiești:

Pe data de 25 octombrie 2020 vor avea loc manifestările prilejuite de sărbătorirea “Zilei Armatei Române”.

Astfel, la Monumentul Vânătorilor, din zona Gării de Sud, se impune reorganizarea transportului public local.
Prin urmare, între orele 9:30 – 11:30, traseele cu parcurs pe Bd. Independenței vor circula pe ruta ocolitoare, pe str. Bobâlna (de la statuia Radu Stanian spre Gara de Sud), cu oprire în stațiile Pelican și Liceul de Artă ”Carmen Sylva”. La întoarcere, pe str. Democrației, opririle vor fi în stațiile 13 Decembrie, Covurlui și Muzeul de Istorie.

Traseele troleibuzelor 44 și 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.
În locul stației Coreco-Sud, traseul 2 va efectua stația Gara de Sud din fața P.T.T.R.

Pentru traseele 1, 30, 32, 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; după stația Rulmenți Grei, următoarea stație va fi 13 Decembrie (str. Democrației).
Traseul 444 va avea capăt de linie în Bariera București.

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Sursa: TCE Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895