Dan Puric va susține o conferință la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești, pe 6 decembrie

29 Nov 2017 18:01
Dan Puric va susține o conferință la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești, pe 6 decembrie
Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești găzduiește săptămâna viitoare o conferință susținută de actorul "Dan Puric" intitulată Despre dragoste. Evenimentul va avea loc pe 6 decembrie, cu începere de la ora 19.00
"Se mimează dragostea de țară, se mimează dragostea de om, se mimează orice. Vă spun eu ca mim. Sunt complexat. Și-n contextul acesta de fraudă, în contextul acesta de fals eu trebuie să diagnostichez și trebuie să mă întorc înlăuntrul meu ca să descopăr razele de lumină, razele acestea de copil al lui Dumnezeu. Păi te întorci înlăuntrul tău și tu observi că sinea ta a dispărut. Într-un context de tip degenerativ eu vorbesc despre iubire. Iar eu pot să vorbesc despre iubire astăzi cu versul acesta minunat al lui Emil Bota din 'Întunecatul April': 'Iubirea mă apără/ De aceea-mi port fruntea sus în exil printe oameni'. E un exil. Uitați-vă la cei care mai îndrăznesc să-și iubească neamul astăzi. Uitați-vă la cei care mai îndrăznesc să-și iubească mama astăzi. Uitați-vă mai ales la cuplurile de iubiți care mai îndrăznesc să se iubească astăzi. În contextul unor contracte matrimoniale. Totu-i contractual. Sunt exilați. Dacă un om care nu iubește este asemenea unui pom uscat, un neam care uită puterea de a iubi devine în timp o pustie sufletească" - Dan Puric

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677