Daniel Alexandru, ales primar pentru a cincea oara la Cocorastii Mislii

28 Sep 2020 07:39
Daniel Alexandru, ales primar pentru a cincea oara la Cocorastii Mislii
Daniel Alexandru a fost ales pentru a cincea oara primar in comuna prahoveana Cocorastii Mislii, dupa cum anunta acesta.

“Oameni buni m-ati ales pentru a cincea oară sa conduc destinele acestei superbe localități ! Le-am spus multora ,,comuna e ca o fata săracă dar frumoasă"! Toti raman încântați dupa o vizită!
Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată și aprecierea muncii depuse cu dragoste pentru a avea o comuna cât mai bine administrată!
Nu știu dacă am reușit mereu dar eu am încercat să fiu primarul pe care mi l-aș dori : un om modest , discret care să nu deranjeze cetățenii si care să fie preocupat continuu de ritmul de atragere de fonduri, de a pune rînduială si a grăbi realizările necesare sa asigure tuturor un trai decent intr-un loc în care ne place sa trăim!
Aceasta campanie m-a învățat că, deși eu am pus accent pe realizări (în ideea că se vede), unii așteptau sa vorbesc mai mult ! O sa incerc sa fac si acest lucru. Totodată aceasta perioadă mi-a creat o ambiție de a demonstra că sunt primarul de care aveti nevoie si peste 4 ani! Stiu ca acest lucru nu este posibil decât dacă reușitele vor fi multe si de substanță. Voi incerca alături de cei ce vor sa ma ajute sa facem multe lucruri frumoase si utile in cele trei sate Cocorastii Mislii, Goruna si Tipărești.
Cu sănătate și ajutorul lui Dumnezeu vom reuși !
Va mulțumește al dumneavoastră primar Daniel Alexandru!”, este mesajul transmis de Daniel Akexandru pe pagina sa oficiala de facebook.


📸facebook Daniel Alexandru

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237