De 1 iunie, intrare gratuită pentru toți copiii la Muzeul Ceasului din Ploiești. La fel și la Casa Domnească Brebu

29 May 2020 13:20
De 1 iunie, intrare gratuită pentru toți copiii la Muzeul Ceasului din Ploiești. La fel și la Casa Domnească Brebu
Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, luni, 1 iunie 2020, Muzeul Ceasului "Nicolae Simache" Ploiești și Muzeul "Casa Domnească" Brebu, secții ale Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova vor fi deschise pentru vizitare în intervalele orare 9.00 " 12.00 și 13.00 " 17.00 (în intervalul 12.00 " 13.00 se desfășoară igienizarea spațiului expozițional).

Toți copiii cu vârsta până în 18 ani vor avea acces gratuit la vizitare, adulții însoțitori urmând a achita bilet de intrare conform tarifelor obișnuite.



Vizitarea muzeului se va face cu respectarea următoarelor măsuri:

- purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei, inclusiv pentru copiii cu vârsta de peste 5 (cinci) ani;

- Termometrizarea non-contact a vizitatorilor " Vizitatorii care refuză verificarea temperaturii nu vor avea acces în spațiile expoziționale;

- Igienizarea mâinilor cu soluție dezifectantă/gel antibacterian, puse la dispoziție de către Muzeul Ceasului "Nicolae Simache" Ploiești;

- Igienizarea încălțămintei utilizând covorul dezinfectant amplasat la intrarea în muzeu;

- Accesul la standul muzeului, pentru achitarea biletelor, se permite doar după îndeplinirea condițiilor prezentate mai sus;

- Respectarea circuitului de vizitare unidirecțional stabilit în interiorul sălilor de expoziție, precum și indicațiile personalului de supraveghere și ale serviciului de pază.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677