De Dragobete, la Filarmonică, aflăm "De ce iubim..."!

20 Feb 2018 15:19
De Dragobete, la Filarmonică, aflăm "De ce iubim..."!
Păstrând tradiţia, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti în parteneriat cu Teatrul „Toma Caragiu” organizează sâmbătă, 24 februarie 2018 de la ora 18.30, în Sala „Ion Baciu”, cea de-a treia Ediție a Concertului de Dragobete.
Proiectul de anul acesta, intitulat „De ce iubim...”, cuprinde proză scurtă de dragoste în interpretarea actorilor Lăcrămioara Bradoschi, Paul Niculae și Mihaela Rus, acompaniată de muzică jazz pe teme românești în interpretarea formaţiei "Ploiești Jazz Trio": Sorin Zlat – pian, Răzvan Cojanu – contrabas şi Laurențiu Ștefan – tobe.
Ne bucurăm să vă invităm, aşadar, la un spectacol aparte, sensibil şi plin de culoare, ritmuri şi tonuri, în care poezia de dragoste se va îmbina cu armonia jazzului pentru a celebra iubirea.
Biletele sunt disponibile atât online pe www.filarmonicaploiesti.ro cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar și 10 lei - elev și student.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365