De Ziua Educatiei, la Gradinita Poienarii Apostoli din Gorgota s-a organizat un Festival al Toamnei

19 Feb 2019 02:33
Ziua Educatiei a fost marcata intr-un mod inedit la Gradinita Poienarii Apostoli din comuna prahoveana Gorgota. Copiii, alaturi de educatoare, parinti si bunici au participat la Festivalul Toamnei. Cu ocazia acestei activitati extrascolare, cei mici au invatat intr-un mod practic care sunt fructele si legumele de toamna, dar au aflat si care este valoarea banilor. Prescolarii au devenit pentru o zi mici comerciant si si-au vandut singuri produsele aduse in cosuri. Vorbim despre struguri, mere, gutui, nuci, ardei, gogosari, vinete, dar si borcane cu dulceata si zacusca.


Sursa foto: facebook Gradinita Poienarii Apostoli

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612