Denisa Stoian, gimnasta CSM Ploiești, a revenit in tara. Cine a asteptat-o

16 Feb 2018 14:20
Denisa Stoian, gimnasta CSM Ploiești, a revenit in tara. Cine a asteptat-o
Ziua de ieri a fost una perfectă pentru Denisa Stoian, gimnasta Clubului Sportiv Municipal Ploiești reușind ca, după obținerea calificării pentru Jocurile Olimpice de Tineret, să cucerească, în cursul serii, și medalia de argint în concursul pe echipe din cadrul Turneului Internațional de Junioare.

Alături de ieșeanca Laura Aniței, Denisa a avut din nou evoluții foarte bune și, la finalul unei zile extrem de solicitante, reprezentantele României au urcat pe treapta secundă a podiumului într-un concurs de înalt nivel, care a avut la start șapte echipe foarte bine pregătite.

Denisa Stoian și antrenoarea Simona Puiu au revenit, astăzi, la prânz, de la Moscova, fiind întâmpinate la aeroport de președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, și, din partea CSM Ploiești, de directorul Silviu Crîngașu, coordonatorul structurii sportive, Mihai Albu, și de coordonatoarea secției de gimnastică ritmică a clubului, Liliana Băescu.

"Este o performanță de excepție a Denisei, care confirmă că gimnastica ritmică românească este în elita mondială. Am avut reprezentante la ultimele trei ediții ale Jocurilor Olimpice, iar această calificare vine ca o confirmare a muncii bine făcute în școala de gimnastică ritmică românească. Fără antrenori străini, fără de sportive. Sunt foarte mândră de Denisa, pentru că a trecut cu bine peste o zi foarte grea, infernală din punct de vedere al efortului, reușind, cred eu, cea mai bună evoluție a ei în concursurile la care a participat până acum. Este ceva nemaiîntâlnit ca o sportivă să participe la două concursuri într-o singură zi și să aibă opt evoluții, patru dimineața și patru seara. Totodată, sunt foarte mândră că Simona Puiu a reușit să o ducă pe Denisa în formă la această competiție, confirmând potențialul antrenorilor tineri români, care au dovedit că pot face performanță", a declarat președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu.
foto, text: CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677