Deputatul PMP Cătălina Bozianu: "Congresul PSD " cel mai bun argument că primarii trebuie aleși din două tururi de scrutin. Apel către colegii din opoziție: Veniți alături de noi, pentru ca România să nu se transforme înr-un PSD mai mare

15 Mar 2018 14:51
​Deputatul PMP Cătălina Bozianu afirmă, într-o declarație politică: "Congresul PSD de duminica trecută a arătat că actualul partid de guvernământ nu se schimbă. Am văzut aceleași metehne de partid-stat, care are ca obiectiv doar eternizarea la putere cu orice preț, prin orice mijloace. PSD și Liviu Dragnea ne-au anunțat, fără echivoc, că sunt dispuși să facă orice pentru a deține toată puterea, atât la nivel central, cât și la nivel local".
​Cătălina Bozianu apreciază că PSD a ales, la Congresul de duminică, "să meargă pe linia unei mini-dictaturi interne a d-lui Dragnea". "Aceasta este o problemă care îi privește, mai ales, pe liderii și pe membrii acestui partid. Faptul că PSD intenționează să extindă acest model la nivelul întregii țări este însă o chestiune care ne privește pe toți. Dintr-o mini-dictatură PSD, românii nu au decât de pierdut", spune deputatul PMP. Potrivit Cătălinei Bozianu, instabilitatea politică generată de setea de putere a lui Liviu Dragnea, lipsa cronică de soluții pentru mediul privat, minciunile și pomenile electorale dovedite într-un an și jumătate de guvernare sunt argumente suficiente că opoziția trebuie să acționeze rapid și unitar pentru a împiedica planul anunțat în mod festivist la congresul PSD.
​Membră a Comisiei pentru Administrație Publică din Camera Deputaților, Cătălina Bozianu apreciază primul pas pentru a împiedica acest plan este ca partidele de opoziție să pună presiune pe guvernanți pentru ca aceștia să modifice legea alegerilor locale în sensul revenirii la alegerea în două tururi a primarilor. "Presiune eficientă nu putem pune fără sprijinul românilor. Tocmai de aceea, noi, Partidul Mișcarea Populară, inițiem o campanie națională de strângere de semnături pentru susținerea acestei inițiative menite să redea legitimitatea democratică primarilor și să oprească planul de acaparare totală a puterii politice din România al lui Liviu Dragnea și al partidului pe care și l-a subordonat. Lansez, de aceea, un apel public colegilor din opoziție, indiferent de partidul din care fac parte, să se alăture demersului nostru. Dacă nu ne unim forțele în acest proiect, riscăm ca Liviu Dragnea să transforme România într-un PSD mai mare", declară Cătălina Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677