Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, vrea să afle de la Ministerul Dezvoltarii Regionale ce investitii se fac în mediul rural

02 Nov 2017 13:26
Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, vrea să afle de la Ministerul Dezvoltarii Regionale ce investitii se fac în mediul rural. În acest sens a inițiat următorul demers, după cum a postat și pe o rețea de socializare: "L-am luat la întrebări pe ministrul Dezvoltării și Administrației Publice, Paul Stănescu, apropiatul lui Liviu Dragnea. Am depus, ieri, la secretariatul general al Camerei Deputaților, un set de 13 întrebări privitoare la stadiul realizării programului de guvernare în materie de investiții pentru dezvoltarea mediului rural, atât la nivel național, cât și la nivelul județului Prahova. Întrebările vizează, în mod concret, extinderea rețelelor de apă și canalizare, investițiile în școli, în spitale sau în serviciile de cadastru. Săptămânile viitoare, vor urma și alte seturi de întrebări.
Demersul meu se fundamentează pe convingerea că guvernanții nu trebuie lăsați să mintă opinia publică nici prin omisiune, și nici prin statistici triumfaliste, lipsite de acoperire în realitate. Voi face publice, de aceea, toate răspunsurile pe care le voi primi de la ministrul Stănescu. Firește, cu criticile de rigoare... :)", a scris Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova, pe facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677