Deputatul Roberta Anastase propune alocarea a cel puțin unuia dintre noile autobuze nepoluante din Ploiești pentru transportul elevilor

12 Dec 2019 11:37
Deputatul Roberta Anastase propune alocarea a cel puțin unuia dintre noile autobuze nepoluante din Ploiești pentru transportul elevilor
Printr-o postare pe pagina sa oficiala de facebook, deputatul PNL Roberta Anastase il felicita pe primarul Ploiestiului pentru cele 8 autobuze noi aduse in municipiu si ii propune sa aloce elevilor macar unul dintre aceste mijloace de transport in comun.

"Domnule primar al Municipiului Ploiești, Adrian Dobre
Vă felicit pentru că ați reușit să aduceți al doilea lot de autobuze nepoluante în Ploiești.
Demersul dumneavoastră se încadrează în procuparea noastră comună pentru situația stării de sănătate a comunității afectată de poluarea masivă din orașul nostru.
Cred că odată cu aducerea în oraș a noului lot de 8 autobuze este momentul cel mai potrivit pentru alocarea a cel puțin unuia dintre acestea pentru transportul elevilor.

Domnule Primar,
Vă reamintesc că, în urmă cu un an, am promovat o inițiativă legislativă privind asigurarea transportului elevilor în condiții decente și de siguranță.
Lipsa resurselor a întârziat demararea unui astfel de proiect în Ploiești , el dovedindu- se a fi unul de succes în orașe precum București, Cluj și Brașov unde s-a reușit deja înființarea liniilor speciale pentru elevi.
Sunt convinsă ca sunt în asentimentul dumneavoastră când spun că și elevii ploieșteni merită să se bucure de o asemenea facilitate, merită să circule cu mijloace de transport nepoluante, de ultimă generație.

Cu încredere,

Roberta ANASTASE
Deputat PNL"
Sursa foto: facebook Roberta Anastase

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677