Deputatul Roberta Anastase propune alocarea a cel puțin unuia dintre noile autobuze nepoluante din Ploiești pentru transportul elevilor

12 Dec 2019 11:37
Deputatul Roberta Anastase propune alocarea a cel puțin unuia dintre noile autobuze nepoluante din Ploiești pentru transportul elevilor
Printr-o postare pe pagina sa oficiala de facebook, deputatul PNL Roberta Anastase il felicita pe primarul Ploiestiului pentru cele 8 autobuze noi aduse in municipiu si ii propune sa aloce elevilor macar unul dintre aceste mijloace de transport in comun.

“Domnule primar al Municipiului Ploiești, Adrian Dobre
Vă felicit pentru că ați reușit să aduceți al doilea lot de autobuze nepoluante în Ploiești.
Demersul dumneavoastră se încadrează în procuparea noastră comună pentru situația stării de sănătate a comunității afectată de poluarea masivă din orașul nostru.
Cred că odată cu aducerea în oraș a noului lot de 8 autobuze este momentul cel mai potrivit pentru alocarea a cel puțin unuia dintre acestea pentru transportul elevilor.

Domnule Primar,
Vă reamintesc că, în urmă cu un an, am promovat o inițiativă legislativă privind asigurarea transportului elevilor în condiții decente și de siguranță.
Lipsa resurselor a întârziat demararea unui astfel de proiect în Ploiești , el dovedindu- se a fi unul de succes în oraşe precum București, Cluj și Brașov unde s-a reușit deja înființarea liniilor speciale pentru elevi.
Sunt convinsă ca sunt în asentimentul dumneavoastră când spun că și elevii ploieșteni merită să se bucure de o asemenea facilitate, merită să circule cu mijloace de transport nepoluante, de ultimă generație.

Cu încredere,

Roberta ANASTASE
Deputat PNL”
Sursa foto: facebook Roberta Anastase

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826