Doctorul Alexandru Rafila a prezentat astazi la Ploiești programul PSD pentru Sănatate - VIDEO

24 Nov 2020 18:33
Doctorul Alexandru Rafila a prezentat astazi la Ploiești programul PSD pentru Sănatate - VIDEO
La comanda PSD Prahova/CUI MF: 11200020 Doctorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a prezentat astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Ploiești programul PSD pentru Sănatate.

"Ne dorim foarte mult sa comunicam in primul rand programul de guvernare, in al doilea rand mesajele noastre sa fie transmise prin dumneavoastra. Avem astazi alaturi de noi pe domnul profesor doctor Alexandru Rafila, un specialist in microbilogie si o persoana avizata in ceea ce inseamna COVID-19. Domeniu pe care astazi vrem sa-l prezentam este domeniul sanatatii. Vom avea cu suguranta si alte astfel de intalniri in masura in care vom putea desfasura astfel de intalniri astfel incat sa prezentam programul de guvernare asa cum trebuie pentru ca noi chiar avem solutii pentru absolut toate domeniile pe care ni le-am propus sa le abordam in viitoarea Guvernare PSD", a spus in deschiderea conferintei Bogdan Toader, presedinte PSD Prahova si candidat al formatiunii politice la Camera Deputatilor.

Potrivit medicului Alexandru Rafila, prin programul PSD in domeniul sanatatii, se doreste dezvoltarea asistentei medicale primare si anume medicina de familie in special in mediul rural. Se propune infiintarea unei retele de cel putin 800 de centre medicale comunitare care sa includa nu numai medici de familie ci si asistenti medicali, asistenti comunitari, asistenti sociali, moasa si eventual un medic stomatolog.

"Judetul Prahova, care este un judet cu o infrastructura urbana dezvoltata, ar trebui sa poata sa ofere servicii de asistenta medicala ambulatorie de specialitate, acces usor la investigatii, spitalizare de zi in conditii foarte bune si lucrul acesta s-ar putea face prin dezvoltarea acestor centre ambulatorii de specialitate care ar trebui sa fie cuplate cu ceea ce numim noi un centru unic de programare al pacientilor pentru fiecare centru de medicina ambulatorie care sa permita o programare a pacientilor la serviciile medicale fara asteptare prungita.", a afirmat dr. Alexandru Rafila.

In programul PSD este inclusa si dezvoltarea infrastructurii spitalicesti prin constructia unor noi spitale locale si regionale, dar si o atentie mai mare asupra resursei umane din sistemul medical. Alexandru Rafila a vorbit astazi la Ploiesti si despre situatia actuala a pandemiei si despre masurile care trebuue luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677