UPDATE: Cei doi copii au fost gasiti! Doi copii din Varbilau, dati in urmarire si in consemn la frontiera, dupa ce au disparut de acasa. Sunati la 112, daca ii vedeti!

05 Mar 2018 19:13
Politistii din Varbilau au fost sesizăti de catre o femeie din Varbilau, mama a doi copii de 8 si 10 ani, despre faptul ca cei doi minori ar fi plecat impreuna cu tatal lor fara a reveni la domiciliu.
Politistii au demarat imediat cautarile, fiind dati in urmarire si in consemn la frontiera
Fetita se numeste Micheloudakis Kalliopi, de 10 ani si are urmatoarele semnalmente: par lung saten, ochi caprui, fata ovală. La momentul disparitiei era imbracata cu geaca de culoare crem, pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis, ghete negre cu blanita alba, caciula de culoare roz cu model gri.
Baietelul se numeste Micheloudakis Giorgios, de 8 ani si are urmatoarele semnalmente: par scurt saten, ochi căprui, fata rotunda. La momentul disparitiei era imbracat cu geaca de culare neagra cu model alb, pantaloni negri cu model alb si o aplicatie fosforescenta, ghetute de culoare gri , caciula de culoare albastra cu model negru.
Persoanele care pot oferi informatii sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

UPDATE: Cei doi copii din Prahova, care au fost luați de tatăl lor, fără acordul mamei, au fost găsiți în această dimineață. Aceștia sunt în afara oricărui pericol.
Revenim cu detalii.

UPDATE 2: Potrivit Jandarmeriei Romane, cei doi copii răpiți din județul Prahova de tatăl lor, de origine greacă au fost găsiți, marți dimineață, de un echipaj de jandarmi, în București, în apropierea Ambasadei Greciei.
Fetița de 10 ani și fratele ei, în vârstă de 8 ani, erau însoțiți de tatăl lor, un bărbat care are antecedente penale în Grecia. Minorii au fost dați dispăruți și în consemn la frontieră, după ce tatăl lor i-ar fi luat cu forța din localitatea Vărbilău, județul Prahova.
Persoanele au fost observate in jurul orei 07.25 in zona Ambasadei Grecia in autoturismul marca Opel de culoare albastra, parcat pe bdul. Ferdinand.

Sursa foto 2 si 3: Facebook Jandameria Romana

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677