Doru Dinu Glavan, reales in fruntea Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania/Claudius Dociu, în consiliul director

12 Jul 2020 12:42
Doru Dinu Glavan, reales in fruntea Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania/Claudius Dociu, în consiliul director
Teatrul de vara din Parcul Herastrau a gazduit in acest weekend Adunarea Generala a Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania.
In cadrul evenimentului, care a reunit delegatii celor peste 50 de filiale din tara si din diaspora ale Uniunii, a fost aleasa noua conducere a UZPR.
Daca in privinta Presedintelui vorbim de continuitate, cunoscutul om de radio Doru Dinu Glavan fiind reales in fruntea Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania, in cadrul Consiliului Director au aparut si cateva nume noi, printre care si cel al presedintelui Filialei Prahova UZPR, Claudius Dociu.
Acesta, alaturi de ceilalti zece membri ai Consiliului Director propusi de presedintele Doru Dinu Glavan, a fost votat in unanimitate de Adunarea Generala pentru un mandat de patru ani in organismul de conducere al Uniunii.
In cadrul aceleiasi Adunari Generale, la care Filiala Prahova a fost reprezentata, alaturi de presedintele acesteia, de vicepresedintele Florin Fratila, au fost votate componenta Comisiei de Atestare si a celei de Cenzori, precum si Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj.
sursa UZPR, filiala Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677