Duminică, pe Hipodrom, curse de galop, ponei și "Premiul Constantin și Elena"!

24 May 2018 13:38
Duminică, pe Hipodrom, curse de galop, ponei și "Premiul Constantin și Elena"!
Duminică, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploiești va găzdui o nouă reuniune oficială de trap, Clubul Sportiv Municipal Ploiești, în colaborare cu Asociația Română a Calului Arab de Curse și Clubul Domeniul Cailor reușind să organizeze un nou eveniment complet, dedicat iubitorilor hipismului. Vor fi obișnuitele curse de trap, cinci la număr, cu reper "Premiul Constantin și Elena", dar și o nouă cursă de galop și atractivele întreceri de ponei.

Principala cursă a reuniunii va fi "Premiul Constantin și Elena", o alergare semiclasică rezervată cailor de 4 ani și mai în vârstă, pe distanța de 1970 metri, programată să înceapă la ora 11.30. Reuniunea va debuta la ora 10.00 și are în program alte patru curse de trap: Premiul Carlos (ora 10.00), Premiul Catren (ora 10.30), Premiul Clasic (ora 11.00) și Premiul Coran (ora 12.00).

Între primele patru curse de trap, vor avea loc și atractivele întreceri rezervate poneilor, organizatorii programând două semifinale în care se vor întrece câte 5 ponei (la orele 10.15 și 10.45) și o finală în care vor concura cei mai buni trei clasați în fiecare semifinală, programată la 11.15, înaintea "Premiului Constantin și Elena".

În cadrul reuniunii, începând cu ora 11.45, va avea loc, în premieră, și o cursă oficială de galop rezervată cailor Pur Sânge Arab, pe distanța de 1.800 de metri, care va reprezenta criteriu de calificare pentru reuniunea din 1 iulie, atunci când Hipodromul Ploiești va găzdui cursa pentru Marele Premiu oferit de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan, parte din programul internațional Wathba Stallions Cup. La startul întrecerii de galop se vor afla atât cai aparținând proprietarilor privați, cât și cai de la Hergheliile de Stat.

Vă reamintim că biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu mașina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră pentru fiecare autoturism.

sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

64x64

degeanu gabriel

Buna ziua Sunt un indragit al curselor hipice de trap ,sper ca valoarea trapasilor care vor alerga va creste semnificativ in urmatoarea perioada {cred ca se fac eforturi in acest sens} ,cu tot respectul pentru organizatori,dar cred ca fara o paleta variata de pariuri hipice nu ne vom apropia de ceea ce inseamna curse hipice din lume. va multumesc ,astept un raspuns pe aceasta tema

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677