Ei sunt deputatii si senatorii care vor reprezenta PSD Prahova in Parlament

14 Dec 2020 20:06
Ei sunt deputatii si senatorii care vor reprezenta PSD Prahova in Parlament
PSD Prahova va fi reprezentat în Parlament de 4 deputați și 2 senatori! Este anuntul presedintelului PSD Prahova, Bogdan Toader, care a obtinut in urma alegerilor din 6 decembrie un mandat de deputat.

"După alegerile din 6 decembrie, în Prahova, PSD a obținut cel mai mare scor, respectiv 28,88% pentru Camera Deputaților și 32,04% pentru Senat!

Sunt onorat să vă prezint parlamentarii social-democrați care vă vor reprezenta în Parlamentul României, pentru următorii patru ani: senatorii Radu Ștefan Oprea și Laura Fulgeanu-Moagher și deputații Bogdan Toader, Simona Maya Teodoroiu, Grațiela Gravrilescu, Rodica Paraschiv.

Astăzi au fost alocate, oficial, mandatele de deputați și senatori pentru Parlamentul României. Astfel, din cele 11 mandate de deputați și 5 mandate de senatori care revin județului nostru, social-democrații prahoveni au 6 reprezentanți în noul Parlament!

Votul dumneavoastră ne-a onorat și ne obligă să vă reprezentăm cu cinste în mandatul 2020-2024!

Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată și vă asigur că atât eu, cât și echipa noastră, vom fi vocea tuturor prahovenilor în Parlamentul României.

Începem prin a corecta o nedreptate: 27 de localități prahovene care nu se află sub administrarea primarilor PNL sunt astăzi băgate în jocul politic murdar al Guvernului, iar cei care suferă de pe urma acestui lucru sunt sutele de persoane cu handicap și asistenții lor personali, care nu își pot primi indemnizațiile lunare cuvenite.

În curând vom publica și programul audiențelor cu cetățenii, iar până atunci, și nu numai, putem comunica aici, precum și la numărul de telefon:

Vă mulțumim! Nu vă vom dezamăgi!", a spus Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677