Ei sunt deputatii si senatorii care vor reprezenta PSD Prahova in Parlament

14 Dec 2020 20:06
Ei sunt deputatii si senatorii care vor reprezenta PSD Prahova in Parlament
PSD Prahova va fi reprezentat în Parlament de 4 deputați și 2 senatori! Este anuntul presedintelului PSD Prahova, Bogdan Toader, care a obtinut in urma alegerilor din 6 decembrie un mandat de deputat.

“După alegerile din 6 decembrie, în Prahova, PSD a obținut cel mai mare scor, respectiv 28,88% pentru Camera Deputaților și 32,04% pentru Senat!

Sunt onorat să vă prezint parlamentarii social-democrați care vă vor reprezenta în Parlamentul României, pentru următorii patru ani: senatorii Radu Ștefan Oprea și Laura Fulgeanu-Moagher și deputații Bogdan Toader, Simona Maya Teodoroiu, Grațiela Gravrilescu, Rodica Paraschiv.

Astăzi au fost alocate, oficial, mandatele de deputați și senatori pentru Parlamentul României. Astfel, din cele 11 mandate de deputați și 5 mandate de senatori care revin județului nostru, social-democrații prahoveni au 6 reprezentanți în noul Parlament!

Votul dumneavoastră ne-a onorat și ne obligă să vă reprezentăm cu cinste în mandatul 2020-2024!

Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată și vă asigur că atât eu, cât și echipa noastră, vom fi vocea tuturor prahovenilor în Parlamentul României.

Începem prin a corecta o nedreptate: 27 de localități prahovene care nu se află sub administrarea primarilor PNL sunt astăzi băgate în jocul politic murdar al Guvernului, iar cei care suferă de pe urma acestui lucru sunt sutele de persoane cu handicap și asistenții lor personali, care nu își pot primi indemnizațiile lunare cuvenite.

În curând vom publica și programul audiențelor cu cetățenii, iar până atunci, și nu numai, putem comunica aici, precum și la numărul de telefon:

Vă mulțumim! Nu vă vom dezamăgi!”, a spus Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000