Elevii prahoveni au plantat, astăzi, aproximativ 10.000 de puieți pe spațiul verde de lângă un mall din Ploiești - GALERIE FOTO

25 Nov 2017 16:52
Peste 1000 de elevii prahoveni au plantat astăzi aproximativ 10.000 de puieţi de arţar, stejar auriu şi salcâm în zona supraaglomerată a cunoscutului hipermarket Ploieşti Shopping City, zonă în care este mai mult decât necesară existenţa unei „bariere” naturale împotriva noxelor degajate din cauza traficului ce înregistrează valori crescute pe DN1 . La acțiune au participat elevi din şcoli ploieştene şi din alte localităţi urbane şi rurale ale judeţului (Ploieşti, Câmpina, Bucov, Puchenii Mari, Olari, Izvoarele, Sângeru, Lipăneşti).
Acțiunea de plantare a avut loc în cadrul celei de-a doua ediții a Campaniei de împădurire „Rădăcini tinere pentru pădurile de mâine” organizată de „Şcoala de Flori”, alături Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Ploieşti Shopping City.
Pe parcursul anului, copiii vor putea sa viziteze spatiul verde si sa observe evolutia copacilor pe care i-au plantat. De asemenea, zona va beneficia si de servicii profesionale de intretinere, fiind asigurate de cursantii „Scolii de Flori”.

Sursa foto: ISJ Prahova


COMENTARII

64x64

Camelia Dumitru

Felicitari pentru initiativa ,pentru munca depusa !Un bun exemplu si pentru alti elevi,avem nevoie de aer curat!

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000