Emoții la Școala de Poliție din Câmpina! Absolvenții de anul acesta au depus jurământul de credință (VIDEO/FOTO)

14 Jul 2017 15:20
Astăzi a avut loc la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lască" Câmpina ceremonia de absolvire. 481 de agenți de poliție (308 baieti si 173 fete) și-au luat rămas bun de la școală și de la profesori. Tinerii au depus jurământul de credință în fața acestora, a părinților, a prietenilor și a invitaților. La ceremonie au participat Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a si plantat un copac in curtea institutiei, Inspectorul General al Poliției Române. chestor principal de poliție Bogdan Despescu, foști directori ai școlii, șefii structurilor locale ale Ministerului Public, ofițeri activi și în rezervă de la diferite arme și oficialități locale.
Absolvenții au urmat cursurile Școlii de Agenți de Poliție pe o perioadă de doi ani, timp în care și-au însușit cunoștințe de drept penal, drept procesual penal, legislație contravențională, criminalistică, instrucția tragerii, autoapărare și au deprins arta comunicării.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8725 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.0024 -0.0202
GBP Lira sterlina 5.3819 -0.0149
CHF Francul elvetian 4.4931 -0.0097
XAU Gramul de aur 236.6932 -1.2638