Emoții la Școala de Poliție din Câmpina! Absolvenții de anul acesta au depus jurământul de credință (VIDEO/FOTO)

14 Jul 2017 15:20
Astăzi a avut loc la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lască" Câmpina ceremonia de absolvire. 481 de agenți de poliție (308 baieti si 173 fete) și-au luat rămas bun de la școală și de la profesori. Tinerii au depus jurământul de credință în fața acestora, a părinților, a prietenilor și a invitaților. La ceremonie au participat Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a si plantat un copac in curtea institutiei, Inspectorul General al Poliției Române. chestor principal de poliție Bogdan Despescu, foști directori ai școlii, șefii structurilor locale ale Ministerului Public, ofițeri activi și în rezervă de la diferite arme și oficialități locale.
Absolvenții au urmat cursurile Școlii de Agenți de Poliție pe o perioadă de doi ani, timp în care și-au însușit cunoștințe de drept penal, drept procesual penal, legislație contravențională, criminalistică, instrucția tragerii, autoapărare și au deprins arta comunicării.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167