Emoții la Școala de Poliție din Câmpina! Absolvenții de anul acesta au depus jurământul de credință (VIDEO/FOTO)

14 Jul 2017 15:20
Astăzi a avut loc la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lască" Câmpina ceremonia de absolvire. 481 de agenți de poliție (308 baieti si 173 fete) și-au luat rămas bun de la școală și de la profesori. Tinerii au depus jurământul de credință în fața acestora, a părinților, a prietenilor și a invitaților. La ceremonie au participat Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a si plantat un copac in curtea institutiei, Inspectorul General al Poliției Române. chestor principal de poliție Bogdan Despescu, foști directori ai școlii, șefii structurilor locale ale Ministerului Public, ofițeri activi și în rezervă de la diferite arme și oficialități locale.
Absolvenții au urmat cursurile Școlii de Agenți de Poliție pe o perioadă de doi ani, timp în care și-au însușit cunoștințe de drept penal, drept procesual penal, legislație contravențională, criminalistică, instrucția tragerii, autoapărare și au deprins arta comunicării.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000