EXCLUSIV: Fosta șefă a ANRP, Crinuța Dumitrean, a ieșit din penitenciar

24 Feb 2015 17:41
UPDATE 18.53
La ora 18.45, Crinuța Dumitrean a părăsit Penitenciarul din Târgșorul Vechi. A fost așteptată de rude, însă nu a vrut să facă declarații presei. Mai mult, ca să nu fie recunoscută, fosta șefă ANRP și-a pus o glucă pe cap. La scurt timp, a părăsit închisoarea si Luminița Alexandru, și ea plasată acum în arest la domiciliu.
Judecătorii ICCJ au stabilit ca și fostul vicepreședinte al ANRP Dragoș George Bogdan, Lăcrămioara Alexandru, care a făcut și ea parte din comisia pentru stabilirea despăgubirilor din ANRP, și expertul evaluator Emil Nuțiu să fie plasați în arest domiciliu.
Fosta șefă a Autorității Naționale de Restituire a Proprietăților, Crinuța Dumitrean, a fost eliberată din arest și plasată în arest la domiciliu. Ea s-a aflat după gratii, arestată preventiv, la Penitenciarul de femei din Târgșorul Vechi, Prahova.
Crinuța Dumitrean este acuzata de procurori de de abuz in serviciu, și face parte din celebrul lot "Bica 1″, respectiv din grupul de membrii ai ANRP care sunt acuzați că au aprobat plata unor despăgubiri către un afacerist, pentru un teren supraevaluat. Prejudiciul din dosar este de circa 62 de milioane de euro.
Se pare că la Penitenciarul din Târgșorul Vechi au sosit deja actele de la București, Crinuța Dumitrean aștepatând ca din clipă în clipă să iasă pe poarta închisorii.
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, joi, ca fostul președinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, Crinuța Dumitrean, să fie plasată în arest la domiciliu și a menținut arestul preventiv în cazul fostului șef al DIICOT, Alina Bica.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677