Fetele de la CSM Ploiești, premiate la Festivalul Național de Minihandbal! Au mers pe banii lor

09 Jun 2017 11:00
Fetele de la CSM Ploiești, premiate la Festivalul Național de Minihandbal! Au mers pe banii lor
Echipa de minihandbal fete a CSM Ploiești a participat, în perioada 6-8 iunie, la Festivalul Național de Minihandbal Feminin, ce a fost găzduit de Sala "Traian", din Râmnicu Vâlcea. Alături de cele mai bune 15 echipe din țară la acest nivel de vârstă, fetele pregătite de Geta Opincariu au luat parte la ceea ce poate fi considerat turneul final al minihandbalului, chiar dacă federația ține cont de vârsta sportivelor și organizează aceste evenimente evitând să facă ierarhii. Se joacă pe teren redus, echipe de 4+1, și nu se ține scorul, astfel că, la final, toate participantele sunt premiate de către FRH, cu medalii, diplome și tricouri care să le amintească de prima performanță a carierei de handbaliste.
CSM Ploiești a jucat, pe rând, cu LT Traian Vuia Reșița, CS Leu Giarmata, Phoenix Baia Mare, CSȘ Vaslui, United Galați, Vulturii București și Pegasus Târgu Mureș, având un bilanț pozitiv, dar, așa cum spuneam, acest lucru a contat mai puțin.
Pentru CSM Ploiești, au evoluat: Bianca Rădulescu, Diana Ilie, Enryka Bodijar, Ștefania Ghiță, Bianca Pârvulescu, Andreea Popescu, Teodora Bucur, Delia Roșu, Bianca Voicilă, Daria Comendant, Ștefania Mihăilescu, Alexia Niță, Medeea Zafiris, Daria Toader și Cătălina Tudoroiu.
Deplasarea copiilor s-a făcut pe cont propriu, iar cazarea și masa tuturor delegațiilor prezente la festival au fost asigurate de Federația Română de Handbal.

foto: CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677