Fortele de ordine, prezente in apropierea Stadionului "Ilie Oana" in timpul meciului Romania-Austria

14 Oct 2020 08:41
Fortele de ordine, prezente in apropierea Stadionului "Ilie Oana" in timpul meciului Romania-Austria
Jandarmeria Prahova: Miercuri, 14.10.2020, începând cu orele 21.45, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, sprijiniți de structurile de Poliție Națională, Poliție Locală și Gruparea Mobilă Ploiești, vor asigura măsuri de ordine publică în zona imediată și apropiată a Stadionului ,,Ilie Oană'' din municipiul Ploiești, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Austriei, contând pentru preliminariile Ligii Națiunilor.
Efectivele de jandarmi vor acționa pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale în zona imediată și apropiată a stadionului. Partida este cotată cu grad mediu de risc și se va desfășura fără spectatori în conformitate cu prevederile ordinului Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății nr. 1219 din 22.09.2020 și Protocolului U.E.F.A. privind reluarea competițiilor sportive, sezonul 2020-2021.
Precizăm că circulația autovehiculelor va fi restricționată începând cu ora 17.00, pe străzile Alexandru Vlahuță și Stadionului.
Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine Federației Române de Fotbal care a încheiat un contract cu firma specializată de pază EXPERT SAS SECURITY TEAM SRL.
Pentru desfășurarea partidei într-un climat de normalitate și siguranță publică facem următoarele precizări tuturor cetățenilor:
- să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente; - să respecte măsurile de protectie sanitară; - să respecte indicațiile forțelor de ordine în filtrele/barajele constituite în zona stadionului.
Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

📸wikipedia.org

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677