FOTO: Mașină cuprinsă de flăcări, în Ploiești, cel mai probabil, din cauza unui acumulator electric lăsat sub sarcină

13 Dec 2019 09:33
Aseară, în jurul orei 20:38 pe șoseaua Vestului din municipiul Ploiești a izbucnit un in

Un incendiu a cuprins aseara in totalitate un autoturism situat pe Soseaua Vestului din Ploiesti. ISU Prahova a trimis la fața locului două echipaje de stingere care au acționat pentru lichidarea incendiului și asigurarea măsurilor specifice din competență. Conform pompierilor, in autoturism se aflau trei persoane care au reușit să iasă în timp util. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui acumulator electric lăsat sub sarcină.
Potrivit ISU Prahova, si pe strada Nuferilor din localitatea prahoveană Urlați s-a produs un incendiu la un autoturism, manifestându-se la compartimentul motor și la instalația electrică. Două echipaje de pompieri au acționat pentru stingerea flăcărilor. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Sursa foto incendiu ploiesti: facebook Orasul Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000