FOTO Trei persoane rănite, la Ciorani, în urma unui accident

04 Sep 2019 09:15
Grav accident de circulație, în această dimineață, pe DN1D, la km 21, în dreptul Postului de Poliție Ciorani.
Potrivit Poliției, se pare că o tir-cisternă care transport motorină și care circula pe sensul de mers Albești Paleologu-Ciorani, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de un atelaj hipo nesemnalizat, iluminat public nefiind în funcțiune, intrând în coliziune față-spate cu acesta.
În urma impactului, cisterna a pătruns pe contrasens.
Trei persoane din căruță au fost transportate la spital.
Potrivit medicilor, este vorba despre o femeie de 60 ani, cu traumatism cranio facial, traumatism picior drept, un barbat de 49 ani, cu traumatism cranio cerebral, traumatism coloana si o femeie de 25 ani, cu traumatism coloana vertebrala.
Traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Contantin Ilie Iată cum se împlinește istoria ! Vezi „Păuleștii din Prahova, Repere monografice, amintiri” autor Constantin Ilie, editura Socieratea Culturală „ Ploiești Mileniul III„ .ediția 2012 p 38 și ediția 2016, p.42,
Bravooo! Felicitari!
Asta se întâmplă datorită faptului că nu avem cale de acces și pasaj subteran dinspre Poienarii Rali, zilnic navetiștii sunt nevoiți să traverseze peste Calea ferată uneori și chiar foarte des prin trenul de marfa garat la liniile 4 și 5 și chiar pe sub tren că sa poată ajunge la linia 1 și 3
Mai este disponibil postul de contabil?
Buna ziua, ma bucur sa aud despre orice masuri luate impotriva poluarii, dar problema de baza in judetul dumneavoastra este LIPSA PASARELELOR PE DRUMUL NATIONAL CARE STRABATE VALEA PRAHOVEI si care duce la blocarea timp de ore a autovehicolelor in localitati precum Breaza, Comarnic, Sinaia, Azuga sau Busteni! Daca ati construi aceste PASARELE pentru a inlocui trecerile de pietoni, masinile ar trece mai repede iar indicele de poluare ar scadea simtitor (stiut fiind ca emanatiile de gaze toxice sunt mai mari cand masinile stationeaza si pornesc incontinuu, in loc de a se deplasa cu viteza). PUNETI ODATA PASARELE PE DRUMUL NATIONAL CARE TRAVERSEAZA VALEA PRAHOVEI! O intreaga Romanie v-ar multumi!
Curs valutar
EUR Euro 4.7354 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.2654 -0.0292
GBP Lira sterlina 5.3123 0.0186
CHF Francul elvetian 4.3212 -0.0151
XAU Gramul de aur 206.5613 -1.1509