FOTO/VIDEO: Adolescentă de 17 ani, găsită moartă în Ploiești

08 Apr 2021 18:47
Trupul unei adolesente a fost găsit, astăzi, în Ploiești. Se pare că fata a fost dată dispărută de miercuri, după ce mama a sesizat Poliția. Sunt mai multe ipoteze luate în calcul, iar la fața locului este și un procuror criminalist care a preluat ancheta, nefiind exclusă nici varianta unei crime.
"Aseară, în jurul orei 18:30, colegii mei de la Poliția municipiului Ploiești au fost sesizați despre dispariția unei minore în vârstă de 17 ani din Ploiești de către mama acesteia. Imediat după sesizare, colegii mei au desfășurat multiple activități pentru depistarea minorei. Activitățile s-au derulat inclusiv sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. Astăzi în jurul orei 15:30, ca urmare a acestor activități, minora a fost găsită, din păcate decedată. La fața locului se află un procuror criminalist care a preluat ancheta", a precizat IJP Prahova.

UPDATE: Anchetatorii iau in calcul varianta unei crime. La fața locului au fost prezenți și criminaliștii, iar trupul fetei a fost dus la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei. Au fost ridicate, în cadrul cercetării, și mai multe probe. Se pare că fata este victima unui omor. S-a întâmplat pe strada Romană, la fosta baia publică. Se pare că cel bănuit de comiterea faptei a fost prins.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677