FOTO/VIDEO: Adolescentă de 17 ani, găsită moartă în Ploiești

08 Apr 2021 18:47
Trupul unei adolesente a fost găsit, astăzi, în Ploiești. Se pare că fata a fost dată dispărută de miercuri, după ce mama a sesizat Poliția. Sunt mai multe ipoteze luate în calcul, iar la fața locului este și un procuror criminalist care a preluat ancheta, nefiind exclusă nici varianta unei crime.
”Aseară, în jurul orei 18:30, colegii mei de la Poliția municipiului Ploiești au fost sesizați despre dispariția unei minore în vârstă de 17 ani din Ploiești de către mama acesteia. Imediat după sesizare, colegii mei au desfășurat multiple activități pentru depistarea minorei. Activitățile s-au derulat inclusiv sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. Astăzi în jurul orei 15:30, ca urmare a acestor activități, minora a fost găsită, din păcate decedată. La fața locului se află un procuror criminalist care a preluat ancheta”, a precizat IJP Prahova.

UPDATE: Anchetatorii iau in calcul varianta unei crime. La fața locului au fost prezenți și criminaliștii, iar trupul fetei a fost dus la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei. Au fost ridicate, în cadrul cercetării, și mai multe probe. Se pare că fata este victima unui omor. S-a întâmplat pe strada Romană, la fosta baia publică. Se pare că cel bănuit de comiterea faptei a fost prins.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cate persoane au posibilitatea de a se vaccina zilnic in acest centru?
Felicitari Dl.primar...!!!!
Week trecut la predeal hotel orizont erau peste 170 pax la mic dejun asa ca spor
Plus banii inapoi Si pret mai mic la apa ca nu suntem in dubai
Abrazamos a la distancia a nuestros queridos amigos de Rumanía. Agradecemos la gran oportunidad que nos brindaron hoy de aprender en comunidad sin límites de tiempo y espacio. Nuestras escuelas físicas tienen un año cerradas, lo anterior nos nutre no solamente para reflexionar la importancia del día del agua, también para agradecer esa mano hermana que se encuentra cerca de nosotros. Gracias Rumanía por su hospitalidad.
Curs valutar
EUR Euro 4.9225 0.0020
USD Dolarul SUA 4.1367 0.0032
GBP Lira sterlina 5.6963 0.0161
CHF Francul elvetian 4.4720 -0.0008
XAU Gramul de aur 229.6754 -1.7734