FOTO/VIDEO Caz socant in Prahova. Un barbat si-a omorat sotia si apoi a incercat sa se sinucida

19 Feb 2019 16:50
Crima s-a petrecut in localitatea Marginenii de Jos din Prahova. Se pare ca un barbat de 47 de ani si-a omorat sotia, dupa ce i-a taiat gatul, si apoi a incercat sa se sinucida si s-a injunghiat in abdomen. Medicii au gasit femeia in varsta de 44 de ani decedata, cu mai multe plagi injunghiate. Asta in timp ce si barbatul prezinta o plaga injunghiata in zona abdomenului. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. La sosirea echipajelor SAJ, barbatul era stabil hemodinamic cu sângerare la nivelul plăgii abdominale. Motivul conflictului pare a fi gelozia, spun anchetatorii.
Se pare ca femeia urma sa plece in strainatate, chiar astazi, la cules de capsuni dupa ce venise de câteva zile în țară. In momentul comiterii acestei crime, in casa mai erau una dintre fetele celor doi, sotul ei si copilul. Barbatul a plecat din casa dupa comiterea faptei si s-a dus la o ruda. Trupul femeii a fost transportat la SML Ploiesti


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7480 0.0079
USD Dolarul SUA 4.1981 0.0131
GBP Lira sterlina 5.4269 0.0174
CHF Francul elvetian 4.1805 0.0092
XAU Gramul de aur 179.3925 1.2205