GALERIE FOTO: "Ăsta-s eu cu talentul meu", spectacol-concurs la Comarnic

08 Oct 2019 10:37
La finalul săptămânii trecute, copiii talentați din Comarnic au participat la spectacolul-concurs "Ăsta-s eu cu talentul meu", un eveniment organizat de Primăria orașului, în colaborare cu Asociația "Centrul Cultural Comarnic 2016". Conform unui comunicat de presa, seara dedicată talentului a marcat debutul evenimentelor anuale desfășurate la Casa de Cultură Comarnic, și a reunit școlari, părinți și profesori. Nu mai puțin de 90 de persoane au sfidat ploaia rece și au participat la spectacolul pus în scenă de cei mai tineri performeri din localitate.
Fie că au urcat pe scenă individual, fie cu trupa, elevii și-au învins emoțiile și au concurat pentru locul I la mai multe categorii. Pentru a le stimula spiritul de competiție, organizatorii au acordat premii pe diferite categorii, precum canto, teatru, interpretare muzical-instrumentală sau dans, fie el modern, sportiv sau popular. În spiritul fair-play-ului, micuții au fost jurizații de patru dintre părinții prezenți la concurs, dar și de președintele Asociației "Centrul Cultural Comarnic 2016", d-na bibliotecară Mihaela Anghelache.
Trofeul categoriei "canto" a fost adjudecat de eleva Claudia Neagoe; la teatru, trofeul a mers la tânăra Mihaela Țoțan, în vreme ce la categoria "dans", competiția a fost și mai acerbă. La "dans modern", premiul I a fost câștigat de grupa mică a trupei "Flores", dar și de formația de dans "Midinette"; stilul "latino" a fost cel mai bine pus în scenă de trupa "Latino Mix", în vreme ce la dans sportiv, trupa "Sport Dance" a plecat acasă cu marele premiu.
Au fost acordate, totodată, și două premii speciale, de care s-au bucurat Staicu Ruxandra, la categoria teatru, și Darius Dulamă, pentru interpretarea sa la orgă.
Seria evenimentelor continuă la Casa de cultură Comarnic miercuri, 9 Octombrie 2019, cu un spectacol de teatru interactiv-educativ pentru copii, susținut de actori ai Teatrului Național București (I.L. Caragiale), spectacol ce va începe la orele 18.00.
Iar în apropierea unei zile de sărbătoare așteptată de mulți prahoveni, Sf. Parascheva, mai precis duminică, pe 13 Octombrie, elevii Asociației "Centrul Cultural Comarnic 2016" vor urca pe scena Târgului tradițional de toamnă de la Breaza, între orele 17.00-18.15, pentru a oferi publicului prezent o demonstrație de talent și voie bună.
Sursa foto: Primaria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677