GALERIE FOTO: „Ăsta-s eu cu talentul meu”, spectacol-concurs la Comarnic

08 Oct 2019 10:37
La finalul săptămânii trecute, copiii talentați din Comarnic au participat la spectacolul-concurs „Ăsta-s eu cu talentul meu”, un eveniment organizat de Primăria orașului, în colaborare cu Asociația „Centrul Cultural Comarnic 2016”. Conform unui comunicat de presa, seara dedicată talentului a marcat debutul evenimentelor anuale desfășurate la Casa de Cultură Comarnic, și a reunit școlari, părinți și profesori. Nu mai puțin de 90 de persoane au sfidat ploaia rece și au participat la spectacolul pus în scenă de cei mai tineri performeri din localitate.
Fie că au urcat pe scenă individual, fie cu trupa, elevii și-au învins emoțiile și au concurat pentru locul I la mai multe categorii. Pentru a le stimula spiritul de competiție, organizatorii au acordat premii pe diferite categorii, precum canto, teatru, interpretare muzical-instrumentală sau dans, fie el modern, sportiv sau popular. În spiritul fair-play-ului, micuții au fost jurizații de patru dintre părinții prezenți la concurs, dar și de președintele Asociației „Centrul Cultural Comarnic 2016”, d-na bibliotecară Mihaela Anghelache.
Trofeul categoriei „canto” a fost adjudecat de eleva Claudia Neagoe; la teatru, trofeul a mers la tânăra Mihaela Țoțan, în vreme ce la categoria „dans”, competiția a fost și mai acerbă. La „dans modern”, premiul I a fost câștigat de grupa mică a trupei „Flores”, dar și de formația de dans „Midinette”; stilul „latino” a fost cel mai bine pus în scenă de trupa „Latino Mix”, în vreme ce la dans sportiv, trupa „Sport Dance” a plecat acasă cu marele premiu.
Au fost acordate, totodată, și două premii speciale, de care s-au bucurat Staicu Ruxandra, la categoria teatru, și Darius Dulamă, pentru interpretarea sa la orgă.
Seria evenimentelor continuă la Casa de cultură Comarnic miercuri, 9 Octombrie 2019, cu un spectacol de teatru interactiv-educativ pentru copii, susținut de actori ai Teatrului Național București (I.L. Caragiale), spectacol ce va începe la orele 18.00.
Iar în apropierea unei zile de sărbătoare așteptată de mulți prahoveni, Sf. Parascheva, mai precis duminică, pe 13 Octombrie, elevii Asociației „Centrul Cultural Comarnic 2016” vor urca pe scena Târgului tradițional de toamnă de la Breaza, între orele 17.00-18.15, pentru a oferi publicului prezent o demonstrație de talent și voie bună.
Sursa foto: Primaria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
https://youtu.be/sRwoexMXbvE
https://youtu.be/sRwoexMXbvE videoclip
Mai bine le scoateti voucherele si asa le da pe munca de la privat Si ati nenorocit turismu cu ele .. Toti ciobanii si samantarii ..taranii au ajuns la hotel de 4 stele sa faca ciorba in camera si figuri pe burta goala .. Hoteluri unde venea lume buna nu saracii pe gratis
Merita mult mai mult decat o mașină dar sa.speram ca este un început
Curs valutar
EUR Euro 4.8079 0.0055
USD Dolarul SUA 4.4355 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.7552 0.0271
CHF Francul elvetian 4.5355 0.0098
XAU Gramul de aur 236.0469 -4.4137