Gimnastele de la CSM Ploiești, 13 medalii cucerite la Turneul Internațional "Slovenian Challenge"!

12 Nov 2018 13:51
Gimnastele de la CSM Ploiești, 13 medalii cucerite la Turneul Internațional "Slovenian Challenge"!
Patru dintre gimnastele de performanță ale CSM Ploiești, Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan, Sabina Enache și Gabriela Constantin, însoțite de antrenoarea Simona Puiu și de coordonatoarea secției, Liliana Băescu (în calitate și de arbitru internațional) au participat, în acest weekend, la Ljubljana, la cea de a XX-a ediție a Turneului Internațional "Slovenian Challenge".

Junioarele Denisa Stoian și Miruna Ciocîrlan au participat în competiția FIG, iar Sabina Enache și Gabriela Constantin au fost înscrise în întrecerea prejunioarelor, toate reușind evoluții bune și foarte bune, în urma cărora au cucerit nu mai puțin de 13 medalii: 3 de aur, 6 de argint și 4 de bronz.

Sâmbătă, în prima zi, cea a concursului de individual compus, Miruna Ciocîrlan a reușit să ocupe primul loc și să câștige, practic, cea de a XX-a ediție a turneului "Slovenian Challenge", colega ei, Denisa Stoian, ocupând poziția a IV-a a clasamentului. Totodată, cele două sportive ale CSM Ploiești au obținut calificarea în toate finalele pe obiecte.

Tot sâmbătă, prejunioarele Sabina Enache și Gabriela Constantin au cucerit, și ele, o serie de medalii: Sabina a obținut de patru ori argint la individual compus, cerc, minge și măciuci, iar Gabriela a luat bronzul la cerc, locul al IV-lea la minge și s-a clasat a V-a la măciuci și individual compus.

Duminică, în urma finalelor pe aparate, zestrea de medalii a fetelor noastre s-a îmbogățit considerabil, pentru că Denisa Stoian a luat aur la minge și panglică și bronz la cerc și măciuci, iar Miruna Ciocîrlan a obținut medalia de argint la cerc și minge și pe cea de bronz la panglică.

Cele patru gimnaste vor participa, în cursul acestei săptămâni, la Cupa României, miercuri fiind programat antrenamentul oficial, iar joi " concursul propriu-zis. La această competiție participă cele mai bune șase gimnaste la fiecare categorie, așa cum s-au clasat la Campionatele Naționale, astfel că Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan și Gabriela Constantin vor fi prezente în competiția junioarelor, iar Sabina Enache, în cea a prejunioarelor.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677