Gimnastele de la CSM Ploieşti, 13 medalii cucerite la Turneul Internaţional „Slovenian Challenge”!

12 Nov 2018 13:51
Gimnastele de la CSM Ploieşti, 13 medalii cucerite la Turneul Internaţional „Slovenian Challenge”!
Patru dintre gimnastele de performanţă ale CSM Ploieşti, Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan, Sabina Enache şi Gabriela Constantin, însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei, Liliana Băescu (în calitate şi de arbitru internaţional) au participat, în acest weekend, la Ljubljana, la cea de a XX-a ediţie a Turneului Internaţional „Slovenian Challenge”.

Junioarele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan au participat în competiţia FIG, iar Sabina Enache şi Gabriela Constantin au fost înscrise în întrecerea prejunioarelor, toate reuşind evoluţii bune şi foarte bune, în urma cărora au cucerit nu mai puţin de 13 medalii: 3 de aur, 6 de argint şi 4 de bronz.

Sâmbătă, în prima zi, cea a concursului de individual compus, Miruna Ciocîrlan a reuşit să ocupe primul loc şi să câştige, practic, cea de a XX-a ediţie a turneului „Slovenian Challenge”, colega ei, Denisa Stoian, ocupând poziţia a IV-a a clasamentului. Totodată, cele două sportive ale CSM Ploieşti au obţinut calificarea în toate finalele pe obiecte.

Tot sâmbătă, prejunioarele Sabina Enache şi Gabriela Constantin au cucerit, şi ele, o serie de medalii: Sabina a obţinut de patru ori argint la individual compus, cerc, minge şi măciuci, iar Gabriela a luat bronzul la cerc, locul al IV-lea la minge şi s-a clasat a V-a la măciuci şi individual compus.

Duminică, în urma finalelor pe aparate, zestrea de medalii a fetelor noastre s-a îmbogăţit considerabil, pentru că Denisa Stoian a luat aur la minge şi panglică şi bronz la cerc şi măciuci, iar Miruna Ciocîrlan a obţinut medalia de argint la cerc şi minge şi pe cea de bronz la panglică.

Cele patru gimnaste vor participa, în cursul acestei săptămâni, la Cupa României, miercuri fiind programat antrenamentul oficial, iar joi – concursul propriu-zis. La această competiţie participă cele mai bune şase gimnaste la fiecare categorie, aşa cum s-au clasat la Campionatele Naţionale, astfel că Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan şi Gabriela Constantin vor fi prezente în competiţia junioarelor, iar Sabina Enache, în cea a prejunioarelor.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933