Gimnastele de la CSM Ploieşti, 13 medalii cucerite la Turneul Internaţional „Slovenian Challenge”!

17 Jan 2019 08:43
Gimnastele de la CSM Ploieşti, 13 medalii cucerite la Turneul Internaţional „Slovenian Challenge”!
Patru dintre gimnastele de performanţă ale CSM Ploieşti, Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan, Sabina Enache şi Gabriela Constantin, însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei, Liliana Băescu (în calitate şi de arbitru internaţional) au participat, în acest weekend, la Ljubljana, la cea de a XX-a ediţie a Turneului Internaţional „Slovenian Challenge”.

Junioarele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan au participat în competiţia FIG, iar Sabina Enache şi Gabriela Constantin au fost înscrise în întrecerea prejunioarelor, toate reuşind evoluţii bune şi foarte bune, în urma cărora au cucerit nu mai puţin de 13 medalii: 3 de aur, 6 de argint şi 4 de bronz.

Sâmbătă, în prima zi, cea a concursului de individual compus, Miruna Ciocîrlan a reuşit să ocupe primul loc şi să câştige, practic, cea de a XX-a ediţie a turneului „Slovenian Challenge”, colega ei, Denisa Stoian, ocupând poziţia a IV-a a clasamentului. Totodată, cele două sportive ale CSM Ploieşti au obţinut calificarea în toate finalele pe obiecte.

Tot sâmbătă, prejunioarele Sabina Enache şi Gabriela Constantin au cucerit, şi ele, o serie de medalii: Sabina a obţinut de patru ori argint la individual compus, cerc, minge şi măciuci, iar Gabriela a luat bronzul la cerc, locul al IV-lea la minge şi s-a clasat a V-a la măciuci şi individual compus.

Duminică, în urma finalelor pe aparate, zestrea de medalii a fetelor noastre s-a îmbogăţit considerabil, pentru că Denisa Stoian a luat aur la minge şi panglică şi bronz la cerc şi măciuci, iar Miruna Ciocîrlan a obţinut medalia de argint la cerc şi minge şi pe cea de bronz la panglică.

Cele patru gimnaste vor participa, în cursul acestei săptămâni, la Cupa României, miercuri fiind programat antrenamentul oficial, iar joi – concursul propriu-zis. La această competiţie participă cele mai bune şase gimnaste la fiecare categorie, aşa cum s-au clasat la Campionatele Naţionale, astfel că Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan şi Gabriela Constantin vor fi prezente în competiţia junioarelor, iar Sabina Enache, în cea a prejunioarelor.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
va rog sa ne comunicati dupa cat timp se fac programarile ? multumim
Si unde gasim harta cu sectoarele cadastrale din Ploiesti, pentru a ne elucida si noi?!
doresc schimbare carte identitate care expira pe data 19 .01.2019 si programare pe data de 16.01.2019
În microbuz se afla și copilul meu în vârstă de 11ani care a prezentat o escoriatie la nivelul antebrațului stg. Din fericire locuind în apropiere fiul meu s-a speriat și a venit acasă.
E nasoll e tot timpul umblă beat din tise sa vina pe jos sa ia băutură .. pe timpul asta. .. mai mult că sigur nu mai e in viața
Curs valutar
EUR Euro 4.6830 0.0008
USD Dolarul SUA 4.1063 0.0090
GBP Lira sterlina 5.2808 0.0190
CHF Francul elvetian 4.1555 0.0002
XAU Gramul de aur 170.2727 0.4114